lundi 11 avril 2011

Zde je Super jednoduchý trik, aby porazili Fake Anti-Virus Malware

image

Možná se divíte, proč jsme snímek o tom, co se zdá být AVG Anti-Virus, ale je ve skutečnosti falešný anti-virus malware, který drží počítač jako rukojmí, dokud platí. Zde je opravdu jednoduchý tip, aby porazil tyto typy škodlivého softwaru, a stručný přehled dalších možností.

Nejste si jisti, co mluvíme? Ujistěte se, podívejte se na naše předchozí články o vyčištění falešný antivirus infekcí.

  • [Jak odebrat Internet Security 2010 a další Rogue / Falešný Antivirus Malware: http://www.howtogeek.com/howto/9487/how-to-remove-internet-security-2010-and-other-roguefake-antivirus-malware /]
  • [Jak odebrat Antivirus Live a další Rogue / Falešný Antivirus Malware: http://www.howtogeek.com/howto/8693/how-to-remove-antivirus-live-and-other-roguefake-antivirus-malware/]
  • [Jak odebrat Pokročilé Virus Remover a další Rogue / Falešný AntivirusMalware: http://www.howtogeek.com/howto/9317/how-to-remove-advanced-virus-remover-and-other-roguefake-antivirus-malware/]
  • [Jak odstranit bezpečnostní nástroje a ostatní Rogue / Falešný Antivirus Malware: http://www.howtogeek.com/howto/9505/how-to-remove-security-tool-and-other-roguefake-antivirus-malware/]

Takže v čem je problém? Nelze si jen spustit anti-virus scan? No ... to není úplně tak jednoduché. Co se vlastně stane, je, že tyto kousky malware bloku vám běží téměř cokoli v počítači, a často zabrání spuštění aplikace z Flash disku, s chybou, jako je tento:

image

Jakmile narazíte na tuto chybu, je tu pár věcí, které můžete udělat. První z nich je téměř hloupě jednoduché, a pracuje někteří času:

Přesuňte Dialog, a zkuste to znovu!

Jo, to je pravda-reader Robert napsal, aby nám řekli, že můžete často jen pohyb, který chybu straně obrazovky, a pak zkuste spustit anti-malware nebo anti-spyware aplikace znovu. Ukazuje se, že některé z chyb, bude spuštěn pouze jednou ... a pak se můžete dostat své oblíbené aplikace běží.

Pokud to nefunguje, pak tady je další skvělý tip ...

Přejmenovat Vaše Anti-Malware na App Explorer.exe

Protože většina z falešný anti-virus malware potřebuje, abyste mohli lehce počítač používat, jeden spustitelný, že nebude nikdy blok "explorer.exe", protože chtějí, abyste byli schopni si on-line a jít do jejich stránky a zaplatit-není tak jednoduché, pokud nemáte žádné Start Menu.

Takže jen přejmenovat vaše oblíbené anti-malware aplikaci explorer.exe, a vy byste měli být schopni používat.

image

Díky čtenáři Jeffrey pro psaní se s tímto tip.

Obecné Průvodce porazili Fake Anti-Virus Infekce

Je tu pár kroků, které můžete sledovat obecně, jak se zbavit většiny tuláka antivirus infekcí, a vlastně většina malware nebo spyware infekcelibovolného typu. Zde je rychlý kroky:

  • Snažte se [používat zdarma, přenosné verzi SUPERAntiSpyware: http://www.howtogeek.com/howto/9283/superantispyware-portable-is-the-must-have-spyware-removal-tool-you-need/] na odstranění virů.
  • Pokud to nefunguje, restartujte počítač v nouzovém režimu se sítí (použití F8 těsně předtím, než se spustí systém Windows, aby zatížení)
  • Snažte se [používat zdarma, přenosné verzi SUPERAntiSpyware: http://www.howtogeek.com/howto/9283/superantispyware-portable-is-the-must-have-spyware-removal-tool-you-need/] na odstranění virů.
  • Restartovat počítač a vrátit se do nouzového režimu se sítí.
  • Pokud to nefunguje, a nouzovém režimu je blokováno, zkuste [ComboFix: http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix] se. Všimněte si, že jsem ještě musel uchýlit , ale někteří z našich čtenářů.
  • Nainstalujte [Malwarebytes: http://www.malwarebytes.org/] a spusťte jej, dělá úplné kontrole systému. (Viz náš [předchozí článek o tom, jak ji používat: http://www.howtogeek.com/howto/2875/remove-malware-quickly-with-malwarebytes-anti-malware/]).
  • Restartujte PC a znovu, a spusťte úplnou kontrolu pomocí běžné aplikace Antivirus (my [Doporučujeme Microsoft Security Essentials: http://www.howtogeek.com/howto/4714/week-in-geek-the-microsoft-security-essentials-is-excellent-edition/]).
  • Na tomto místě je počítač většinou čisté.

Tyto kroky většinou pracují.

Ani nemůže spouštění Anymore? Zde je Vaše řešení

image

Jediné, co musíte udělat, je použít na opravu disku z jednoho z anti-virus výrobců, kteří mají každý vytvořil ke stažení ISO obrazů, které můžete vypálit na CD, nebo nainstalovat na USB flash disk. Z něj zavádět, spustit scan, a pak se váš počítač bude čisté.

  • [Jak používat Rescue CD BitDefender k čištění infikovaných PC: http://www.howtogeek.com/howto/36677/how-to-use-the-bitdefender-rescue-cd-to-clean-your-infected- ks /]
  • [Jak používat Rescue CD Avira k čištění infikovaných PC: http://www.howtogeek.com/howto/38889/how-to-use-the-avira-rescue-cd-to-clean-your-infected- ks /]
  • [Jak používat Kaspersky Rescue Disk k čištění infikovaných PC: http://www.howtogeek.com/howto/36403/how-to-use-the-kaspersky-rescue-disk-to-clean-your-infected- ks /]

Dáváme přednostpoužití BitDefender CD, protože je to automatické a jednoduché, ale to by nebylo na škodu používat více než jeden-li to nezbytné ... tak proč ne kombinovat banda využití nástrojů dohromady? Zde je návod:

[Jak spojit Rescue disky Vytvoření Ultimate Windows opravnou disketu: http://www.howtogeek.com/howto/39880/how-to-combine-rescue-disks-to-create-the-ultimate-windows-repair- disk /]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire