jeudi 14 avril 2011

Zeptejte se čtenáři: Prohlížeč Wars - který z nich zvítězí v roce 2011?

ask-the-readers-logo-banner-no-shadow

S každým dalším týdnu se zdá, jako prohlížeč války jsou stále divoký jako všichni účastníci přidávat nové funkce a verzích častěji. Tento týden bychom chtěli vědět, jaké prohlížeče nebo prohlížeče si myslíte, že bude vítězný v roce 2011.

mozilla-firefox-screenshot

V průběhu minulého roku všechny hlavní prohlížeče prošly některé zásadní změny s cílem zůstat relevantní a získání tržního podílu. Některé dobré příklady jsou:

  • Google Chrome je nadále pracovat na zvýšení rychlosti prohlížeče, přidávání funkcí a urychlení rychlost uvolňování nových verzí
  • Internet Explorer objímat webových standardů, vyšší rychlost, a hlavní vylepšení UI
  • Mozilla Firefox je UI opravit, zvýšená rychlost, přidání nových funkcí, a plánuje zvýšit rychlost uvolňovánípro nové verze
  • Opera je nový JavaScript engine, UI změn a doplnění prodloužení podpory poprvé v historii
  • Safari je přidávání nových funkcí a rozšíření

S tak mnoho změn děje to může být těžké držet krok s tím vším občas. Ale každý dělá zlepšení prohlížení lepší pro nás pro všechny a zároveň slouží jako inspirace pro nové nápady a funkce pro budoucí verze. A jestliže jeden prohlížeč se děje přes drsné místo na jejich rozvoj v okamžiku, kdy jste určitě možností na výběr, dokud se věci lépe. 2011 se jeví jako vzrušující rok na přední prohlížeč!

Tento týden bychom chtěli vědět, jaké prohlížeče nebo prohlížeče si myslíte, že bude vítězný v roce 2011. Myslíte si, že Vámi vybraný prohlížeč (y) budou převažovat na základě nových (či zlepšení stávajících) funkce? Možná, že rychlost bude rozhodujícím faktorem pro výběr (y). Možná, že použitelnost a stabilita bude z nejdůležitějších faktorů pro vás. Dejte nám vědět své myšlenky a předpovědi v komentářích!

Poznámka: Na tento týden anketě můžete udělat až dva výběry při hlasování.

Jak-Geek Ankety vyžaduje Javascript. Prosím [Klikněte zde pro zobrazení Anketa:http://www.howtogeek.com/howto/43124/ask-the-readers-browser-wars-which-one-will-be-victorious-in-2011/].

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire