lundi 11 avril 2011

ZX Spectrum má být Reborn jako Bluetooth klávesnice

Nenapodobitelný Sinclair ZX Spectrum má být znovuzrozen pro jeho 30. narozenin se zajímavou zápletkou. Hry společnosti Elite, který psal mnoho z best-selling tituly pro původní domácí počítač, se chystá relaunch Speccy, jako je klávesnice Bluetooth pro mobilní telefony podle [Telegraph: http://www.telegraph.co.uk/ technology/video-games/8304237/ZX-Spectrum-relaunch-gaming-goes-back-to-the-future.html].

Proč? Oni si všimli vzestupu popularity na hry starých. Nazvěme to nostalgie, jestli chceš, ale emulátory pro klasické počítače lze nyní nalézt všude a 67% všech uživatelů smartphone nyní říkají, že používají svůj telefon pro hraní her.

Nový kit by viděl návrat squidgy klávesnice, ale s žádným počítačem uvnitř. Místo toho by systém Bluetooth pro spárování klávesnice s telefonem.

Zcela jak to bude fungovat s mobilním telefonem obrazovka je stále třebaviděl však některé smartphony, jako je Nokia N8, jsou nyní vybaveny porty HDMI, takže můžete připojit přímo do moderní televizi.

Je to všechno veselý vzrušující opět jsme mohli být těší likes JetPack, Manic Miner nebo smrt Chase (tři z mých oblíbených osobních) tak, jak byly původně určeny, aby se těšil.

Došlo k oživení v posledních letech nostalgie hraní. To byl posílen Nintendo Wii, která ukázala, že grafika nemusela být řezání-hrana pro hru být příjemný. Smartphony vydělával na tomto a nyní her, jako ptáci Rozzlobení jsou všude a některé z nejpopulárnějších her v okolí.

V loňském roce Commodore 64 byl znovuzrozen jako minimum-poháněl PC. Bylo to opravdu ne Commodore 64 ačkoli. Čekáme na vydání nového netrpělivě Speccy, alespoň já ano, a to bude skvělé zkušenosti, že hry na klávesniciznovu.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire