samedi 25 février 2012

Přestaňte dělat Safari burácení každých 20 sekund na Windows Vista

Nová Safari pro Windows je velmi hladký prohlížeč, který má vyšší prioritu než kalhoty vše ostatní v rychlosti oddělení, ale narazí tak na Windows Vista, který je prakticky nepoužitelný.

To je dobrý příklad, kde Vista Režim kompatibility přichází na pomoc ... můžeme nastavit Safari spustit v režimu kompatibility pro XP a odstranit většinu problémů, shazovat.

Chcete-li nastavit režim kompatibility, stačí pravým tlačítkem myši na ikonu Safari, zvolte Vlastnosti a pak kartu Kompatibilita.

image

Zaškrtněte políčko u "Spustit tento program v režimu kompatibility pro:" a nastavte možnost "Windows XP (Service Pack 2)". Jen pamatujte, že to pro každou ikonu zástupce, které obvykle používáte spustit Safari.

Provozoval jsem ho asi 2 hodiny teď dělá všechno, co mě napadá, že se zhroutí, a neměli problém, tak daleko.

Aby fonty méně "Fuzzy" v Safari pro Windows

Jeden z bezprostřední stížností lidé měli o nové Safari pro Windows beta je, jak "fuzzy" Zdá se, že fonty vypadají v porovnání s Internet Explorer nebo Firefox. K dispozici je rychlé řešení tohoto problému, i když jen částečně, protože Safari nepoužívá ClearType na Windows z nějakého zvláštního důvodu.

Stačí jít na Edit Nastavení a vyberte kartu Zobrazení.

image

Měli byste vidět "vyhlazování písma" rozbalovací menu, které můžete změnit na "světlo", aby vyhlazování písem méně "fuzzy". Zde je několik příkladů screenshoty pro vaše potěšení:

Vyhlazení písma: Medium (více nejasný)

Vyhlazení písma: Light (méně rozmazaný)

Vyhlazení písma: Strong (nesmyslně rozmazaný)

Vyberte si! Já osobně jsem si vybral Světlo jako výchozí, a zdá se, že udělat velký rozdíl.

Organizovat záložky s Apple Safari pro Windows

Udržet své záložky organizovaná je důležitým úkolem pro všechny webové prohlížeče, tak se pojďme podívat, jak nové Safari pro Windows zpracovává záložek.

Nejprve klikněte na "open-book" umístěnou na liště záložek.

book

Tím se otevře Safari je záložka organizátor. Uvidíte tam je několik záložek již zahrnuty z výchozí instalace. V levé části je kategorie nebo záhlaví "kolekce". Kliknutím na každém sběru se zobrazí kniha označena stránky na pravé straně název webu a URL.

Můžete opravdu hodně v této správce záložek. Pokud klepnete pravým tlačítkem myši na položku v sekci budete moci vybrat z mnoha různých možností, jako je otevřené, Odstranění, Upravit, atd. ..

Chcete-li vytvořit novou kolekci jednoduše klikněte na "+" tlačítko. To bude začátek nové pole pro vás vlastní název. Můžete také přetáhnout složky do jiné kategorie, nebo změnit pořadí.

Všimněte si také, že Internet Explorer a Mozilla (například Firefox) záložek bude automaticky dovezeny během instalace.

Vlastní Safari pro Windows Toolbar

Můžete přizpůsobit panel nástrojů v Safari pro Windows Apple, jako se můžete ve Firefoxu a Internet Explorer. Zde je, jak.

Otevřít Safari a klikněte na Zobrazit a vyberte Přizpůsobit panel nástrojů ... Získáte následující okno, které vám umožní přetahovat konkrétní tlačítek a ikon na panelu nástrojů. Musím říct, že to funguje velmi hladký a je vizuálně příjemný pro oči. V tomto případě jsem pomocí Safari 3 Beta na mém stroji XP. Všimněte si, že transparentnost v přizpůsobení okna.

ddd

Pro ty z vás, používat Firefox proces je velmi podobný. Poté, co jste udělal přetažením položky, které chcete. klikněte na tlačítko Hotovo. Nyní máte vlastní panel nástrojů, jak se vám líbí.

Změnit výchozí stránka v prohlížeči Safari pro Windows

Je to škoda, že lidé, kteří píší prohlížeče nenastavíte výchozí domovskou stránku k něčemu užitečné. To je, jak změnit výchozí stránku prohlížeče od společnosti Apple do jednoho z vašeho výběru v Safari pro Windows.

Klikněte na Upravit vyberte možnost Nastavení

wer

Zde si můžete změnit výchozí domovskou stránku z prodlení od Apple. Jen vyklidit adresu do pole Domovská stránka.

Pokud chcete nastavit aktuální stránku si prohlížíte jako výchozí stránku prohlížeče klikněte na tlačítko Set na aktuální stránku. Obdržíte potvrzovací obrazovce. Klepněte na tlačítko Změnit stránka tlačítko.

Fix "režim spánku náhodně Waking Up" problém v systému Windows Vista

Byl jsem s velmi frustrující problém s Windows Vista na notebooku HP: Já jsem dal počítač do režimu spánku, zavřete víko a odpojte síťový kabel ... a probuzení počítače zálohovat, typicky když je už bezpečně v mé brašny na laptop, takže jsem si nevšiml, až se dostanu ke svému cíli a baterie je téměř mrtvá.

Ukazuje se, že je velmi snadné opravy tohoto problému: Zakažte funkci Wake On LAN. V podstatě je počítač nastaven na automatické probuzení ze síťového provozu, který vypadá, že patří vytažení kabelu.

Chcete-li změnit toto nastavení, zadejte Správce zařízení Do vyhledávacího pole v nabídce Start a přejděte dolů na "Síťové adaptéry" a najít svůj síťový adaptér. V tomto případě, já mám "Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet".

image

Klepněte pravým tlačítkem myši a vyberte z menu. Ve výsledném dialogu vyberte kartu Řízení spotřeby.

Zrušte zaškrtnutí políčka "Povolit zařízení probouzet počítač" k vyřešení problému. Všimněte si, že je tu varování o tom, mít možnost povolena na prvním místě.

Hat tip na komentátor Sean pro tento jeden

Skript nahrát soubor do stejného podadresáře vzdáleném serveru

Velmi časté úkol pro Web Developer se nahrává jeden soubor z podadresáře na rozvoj pole se stejným adresáře na vzdáleném serveru. Bohužel, vždy to skončí být nepříjemný proces, který zahrnuje ruční přepínání adresáře na obou serverech a odpady velké množství času.

Takže jsem vzal to na sebe napsat skript pro automatizaci to pro mě, pomocí scp pro bezpečné kopírování souborů. (Důležité Side Poznámka: FTP je strašně nejistá, použijte WinSCP instead)

Hlavním problémem k řešení je, že moje WordPress nainstalovat na můj vývoj zařízení má jiný základ, než instalační adresář na svém serveru. Na mém počítači je to vývoj / var / www, a na mém serveru, je něco jako / var / www / howtogeek / docs /. Rozhodl jsem se jen přesunout do těchto proměnných na začátku skriptu, takto:

SSHSERVER=thegeek@hostname.com
RDIR=/var/www/howtogeek/docs
LDIR = ' / var / www "

Všimněte si, že místní adresář (LDIR) ve skript před každým / v cestě. To proto, že budeme předávat toto do sed příkaz později ve skriptu, takže se musíme vyhnout tyto hodnoty. Jsem si jistý, že je nějaký jiný způsob, jak vyřešit, ale já jsem vědom.

Dále jsem nastavit automatické přihlašování ssh. K tomu je nutné nejprve spustit ssh keygen utility jako tak:

ssh-keygen-t rsa

Pak je potřeba zkopírovat ~ / .ssh / id_rsa.pub soubor ~ / .ssh / authorized_keys soubor na vzdáleném serveru. . Pokud je ~ / ssh adresář již vytvořen na vzdáleném serveru (chtít podívat), pak můžete spustit tento příkaz ke kopírování klíčů přes:

kočka ~ / .ssh / id_rsa.pub | ssh user @ hostname "kočka>> .ssh / authorized_keys"

Nyní máme automatické přihlašování ssh, které umožní pomocí nástroje scp bez hesla. Nyní se pojďme podívat na příkaz scp budeme používat ve skriptu:

scp $ 1 $ SSHSERVER: $ RDIR `pwd | sed" s / $ {LDIR }//"`/` echo $ 1 | sed 's / .* ///'`

$ 1 je parametr, který bude předávat k zápisu na souboru, který se pokoušíte nahrát. $ $ A SSHSERVER RDIR jsou proměnné budeme stanoven na začátku skriptu nastavit user @ hostname a předchozí vzdálenou cestu.

První blok, který začíná pwd | sed se v aktuálním adresáři cestu a pásy z předchozí části cesty, která neodpovídá na vzdálený server, ale ponechává zbytek cesty. Například, pokud jste byli ve / var / www / wp-content / při spuštění příkazu by sed bloku svléknout / var / www na základě našich LDIR variabilní, ale ponechat / wp-content / část .

Druhý blok jen dbá svléknout před celou cestu z názvu souboru přešel na script, takže stačí si název souboru.

Například, pokud jste jmenoval skript up.sh a běžel z vašeho local / var / www / wp-content / plugins / na soubor:

up.sh myplugin.php

To by byl rozšířen o shell jako následující:

scp myplugin.php thegeek@hostname.com: / var / www / howtogeek / docs / wp-content / plugins / myplugin.php

Místo toho se snaží vytvořit svůj vlastní skript na základě článku, jsem za předpokladu, že si můžete stáhnout. Tak nedojde k žádné problémy se speciálními znaky nefunguje ... A ano, jsem použil skript nahrát sám =)

Stáhnout geek-uploader.sh

Jen dejte je někde v cestě, a to jméno, co chcete. Jsem přejmenoval na mně jen "up", tak jsem si jen typu "až filename.txt", pro nahrání. Také si pamatuji, otevřít ho a změny proměnných na začátku skriptu, aby odpovídal vašemu prostředí.

Tento skript by měl fungovat na něčem s * nix shell a utility scp. Já používám Ubuntu, ale měl by pracovat na Solaris, OS X, nebo Windows s Cygwin nainstalován.

Zobrazit Klávesové zkratky Klávesy přístup v systému Windows Vista

Vzhledem k tomu, Přechod na Windows Vista, spousta klávesových zkratek, které jsem byl zvyklý prostě nefungují úplně stejně už. Jako klávesnici narkoman, považuji za nutné se naučit klávesové zkratky, takže je dobře, že je rychlý způsob, jak umožnit zdůraznění všech klávesových zkratek.

Když zdůrazňují klávesové zkratky, pomáhá posílit je ve vaší mysli vždy, když začnete dělat nějaké úkoly, které by se dalo udělat s pomocí klávesnice místo. To je důvod, proč jsem tuto možnost povolit, když jsem poprvé začal učit novou verzi Windows.

Chcete-li si to, otevřít Ovládací panely a napište slovo "podtrhnout" do vyhledávacího pole. Budete si stěžoval na odkaz "Spodní klávesové zkratky a klávesové zkratky", který budete chtít kliknout.

image

Na výsledné obrazovce, přejděte dolů, až uvidíte "Ať je to jednodušší použít klávesové zkratky" a zaškrtněte políčko tam.

Nyní si všimnete, že nabídky mají přístup klíč zdůraznil ve výchozím nastavení:

Čím více se naučíte klávesové zkratky, tím snazší bude cestovat po Vista.

Označit jako konečný dokument v aplikaci Word 2007

Když jste všechny hotové s dokumentu aplikace Word, který byl předán kolem společnost recenze, můžete označit dokument jako poslední, aby vaši kolegové věděli, že je to konečná verze, a nevyžaduje další úpravy. To také brání lidem náhodně provádění změn v dokumentu před předáním do klienta, například.

Za prvé, budete chtít uložit do souboru pod novým názvem, jen v případě, že potřebujete provést změny později, nebo chcete založit jiný dokument na něm.

Chcete-li označit dokument jako Final, klikněte na tlačítko Microsoft Office v levém horním rohu, zvolte Připravit v levém menu, a potom klepněte na příkaz Označit jako konečný.

wordmenu.png

Dostanete dvě otravné vyskakovací okna vysvětlením, že bude dokument uložen, a druhý se zeptá, zda chcete zastavit zprávy z opakování. Jen mějte na paměti, že jakmile označení dokumentu jako poslední, je to konečné.

Teď, když se vrátíte zpět a otevřete dokument, jsme právě označený jako konečný uvidíte stuha je šedě a žádné změny mohou být provedeny v tomto dokumentu. Čtenáři se budou moci hledat text nebo vytisknout dokument.

Ještě poslední věc k poznámce. Budete mít možnost zjistit, které dokumenty jsou označeny jako finále ikonu na stavovém řádku.

Přepnout okna při umístění myši na okno ve Windows 7 nebo Vista

To není pro každého, ale můžete povolit režim myši ve Windows 7 nebo Vista, kde jen vznášející se nad oknem myší se přepne do tohoto okna. Za starých časů, to se říkalo režimu XWindows, a byl řešen prostřednictvím TweakUI, ale teď je vestavěn přímo do ovládacího panelu pro každého k použití.

Chcete-li toto nastavení, stačí napsat "myš funguje" do vyhledávacího pole v Ovládacích panelech, a vy byste měli vidět položku "Change, jak se vaše myš funguje".

image

V tomto okně přejděte dolů a najít políčko "aktivovat okno vznášející se nad ním s myší".

To je docela hodně to. Bude to chvíli trvat, než si zvyknout na nový režim ... Jen si pamatujte, myš se vznášel se nad horní části libovolné okno přepnout soustředit na to.

WordPress Plugin - Geek spamový filtr

Naše stránka získal popularitu, čas potřebný k udržení stránky běží také vzrostl. Například, i když Akismet blokuje téměř všechny spam Komentáře jsem ještě ručně filtrovat spam Komentáře stovek na den a zjistit, zda platí připomínky byly blokovány.

A tak se zrodil Geek spamový filtr.

Tento spam filtr je navržen tak, aby kompletně zablokovat a odstranit většinu, ale ne všichni spam. To běží před Akismet není, tak to šetří čas zpracování na svých stránkách, stejně jako spoustu času.

Seznam funkcí

  • Odstraní spam s více než 5 odkazů. Většina nevyžádané pošty je obrovské množství odkazů, protože nejen že Dirty Rotten spammery nikdy přestat, ale jsou také hloupé.
  • Bloky připomínky obsahující některou z spoustu spamu slov. Ty jsou definovány ručně soubor s pluginem.
  • Spouští před Akismet není, tak to bude fungovat ve spojení.
  • Vysvětluje spammer ve velmi přátelsky, že je nenávidíš.
  • Funguje dobře s WordPress MU vydání.

Věci tento plugin nedělá (bohužel)

  • Vypátrat Dirty Rotten spammery a porazit The Living Daylights z nich.

Download

HowToGeek Spam Filtr verze 0.3

Installation

Rozbalte ZIP soubor do adresáře wp-content/plugins a pak aktivujte na panelu WordPress.

Changelog

0.3 Změnila logiku concat pole spolu snížení doby zpracování
Přidal další klíčová slova do seznamu
0.2 Přidán URL do seznamu polí pro kontrolu. Nejste si jisti, proč jsem to neudělal, že na prvním místě
Přidal několik dalších klíčových slov do seznamu
0.1 První verze.

Rychlý tip: Turn off prefetching ve Firefoxu

Firefox má strašidelné funkci s názvem "prefetching", který stahuje stránky, které si myslí, že budete kliknout. (Poznámka: toto je dobrý důvod pro to, jak those stránky skončil v historii). To je také odpad procesoru a šířku pásma, která zpomaluje Firefox dolů.

Chcete-li vypnout toto chování, typ about:config Do adresního řádku a zadejte následující do filtru bar:

network.prefetch-next

image

Stačí dvakrát klikněte na položku v seznamu změnit na false.

Hledat e-maily s přílohami pomocí funkce Okamžité hledání v aplikaci Outlook 2007

Pole Okamžité hledání v aplikaci Outlook 2007, je obrovské zlepšení oproti předchozí verzi aplikace Outlook, ale si pamatovat všechny operátory vyhledávání může být trochu obtížné, takže tady je rychlý který používám pořád.

Chcete-li najít e-maily obsahující přílohy, použijte následující operátor při hledání:

hasattachments:true

Můžete také kombinovat vyhledávací operátory ... Například, pokud chci najít všechny e-maily jsem poslal k sobě s přílohami, tak bych použít následující:

od: hasattachments geek: true

image

A tady je můj dokument ... Zde je vyhledávací operátory, které používám na denní bázi:

from:geek Vyhledá všechny zprávy z "geek"
to:geek Vyhledá všechny zprávy odeslané do "geek" (toto vyřadí zprávy jsem jen na cc'd)
hasattachments:true Najde všechny zprávy s přílohami
read:no Vyhledá všechny nepřečtené zprávy

Secure Vaše soukromé dokumenty aplikace Word 2007

Pokud se obáváte o citlivá data v dokumentu aplikace Microsoft Word je možné i šifrovat a chránit heslem dokumentu, aby ji udrželi v bezpečí. Tato funkce je velmi užitečná, pokud máte k ukládání dokumentů ve sdíleném umístění, například do síťové složky nebo domácí počítač.

Chcete-li šifrovat dokumentu, klepněte na tlačítko Microsoft Office v levém horním rohu, zvolte připravte z levého menu a poté vyberte Šifrovat dokument.

V Šifrovat dokument dialogového okna zadejte heslo pro tento dokument.

Poté budete muset zadat své heslo znovu pro ověření a klepněte na tlačítko OK. Nebudete dostávat žádné typu potvrzení, bude to okno prostě zmizí.

Ve výchozím nastavení Windows Office Word 2007 bude uložit dokument s 128-bit Advanced Encryption. Teď, když někdo jede na otevření dokumentu se automaticky výzvu k zadání hesla.

To je vše, co se to.

Použití Windows Mobility Center ve Windows Vista

Windows Vista obsahuje velmi užitečný nástroj s názvem Centrum nastavení mobilních zařízení, určené pro uživatele přenosných počítačů, aby vám blesk rychlý přístup ke všem funkcím, které mobilní uživatel bude potřebovat.

Otevřete Centrum nastavení mobilních zařízení

Použijte klávesovou zkratku Win + X pro rychlé spuštění Centrum nastavení mobilních zařízení. Dalo by se také najít v nabídce Start.

Windows Mobility Center funkcí

Centrum nastavení mobilních zařízení umožňuje přístup k funkcím relevantní pro uživatele notebooků. Jedná se o rychlý přehled.

Jasu displeje Ve výchozím nastavení Windows Vista ztmavne obrazovka při napájení z baterie režimu. Můžete snadno nastavit jas zde.
Volume Můžete snadno měnit hlasitost nebo ztlumit to úplně.
Battery Změna aktuálního schéma řízení spotřeby.
Centrum sítě Rychle zase bezdrátové sítě zapnout / vypnout.
Externí displej Změňte externího displeje. Stačí kliknout na tlačítko Připojit displeji vybrat, jak chcete zobrazovat.
Rotaci obrazovky Máte-li Tablet PC, můžete změnit rotaci obrazovky rychle.
Nastavení synchronizace Synchronizace složek offline nebo zařízení rychle.
Nastavení prezentace Připojení k projektoru snadno.

image

Tips

Můžete použít klávesu TAB pro pohyb zboží, nebo pomocí klávesové zkratky pro rychlý přístup. Například:

Mute hlasitosti Win + X pak Alt + M
Změna hlasitosti Win + X pak 4 Záloľky té pravé / levé šipky
Změna jasu Win + Tab X pak následně vlevo / vpravo šipkami

Užijte si svůj mobilní práci s počítačem!

Přidat čísla řádků Word 2007 Okraje

Všichni nadšenci rádi čísla řádků ... Můžete přidat i čísla řádků do dokumentů Word 2007 a jen pár kroků.

Otevřete dokument aplikace Word 2007 a klepněte na kartě Rozložení stránky na pásce. Klikněte na čísla řádků a číslování řádků Options ...

dfdfd

Nyní si stránky dialogové okno. V dolní části stránky klikněte na čísla řádků.

V dialogovém okně čísla řádků Zaškrtněte Přidat číslování řádků box. Zde si můžete vybrat mezery mezi textem a čísla řádků, jaké číslo začínat a počítání pořadí. Po dokončení výběru nastavení klepněte na tlačítko OK. Klepnutím na tlačítko OK v dialogovém okně Vzhled stránky.

A je to! Nyní máte číslování přidán do okrajů v dokumentu.

Přidat "převzít vlastnictví", aby Explorer klikněte pravým tlačítkem myši menu ve Win 7 nebo Vista

Převzaly systémových souborů a složek ve Windows 7 nebo Vista není jednoduchý úkol. Ať už pomocí GUI nebo příkazového řádku, to trvá příliš mnoho kroků.

Naštěstí někdo vytvořil registru, hack, který vám menu pro "převzít vlastnictví", který bude řešit všechny kroky pro vás. (Pokud se osoba, která původně tento skript, dejte mi vědět a já vám kredit)

Zde je to, co nového pravého tlačítka myši bude vypadat po instalaci tohoto registru hack.

image

Install

Stáhněte si a rozbalte soubory obsažené v komprimovaného. Poklepejte na soubor a klepněte na InstallTakeOwnership.reg přes výzvy. Nevyžaduje restart nutný.

Uninstall

Poklepejte na soubor a klepněte na RemoveTakeOwnership.reg přes výzvy. Nevyžaduje restart nutný.

Stáhnout TakeOwnership.zip

Dočasně zakázat Windows Update na automatické restartování v Win7 nebo Vista

Takže jste ve středu dělat něco důležitého na vašem počítači, když "Restartujte počítač k dokončení instalace důležitých aktualizací" dialog přijde, a požádá vás o restart počítače.

image

Jistě, můžete odložit až 4 hodiny, ale pak se dialogové okno jen přijít znovu. Pokud jste se stahovat některé důležité soubory, možná nebudete chtít počítač automaticky restartuje.

Rychlý způsob, jak zakázat restart pro aktuální relaci je zastavit službu Windows Update z provozu. Můžete to udělat otevřením administrativní režim příkazového řádku.

Type cmd Do vyhledávacího pole start menu a pomocí Ctrl + Shift + Enter pro otevření ve správním režimu. Dalo by se také klepnout pravým tlačítkem myši na položku v menu a vybrat položku Spustit jako správce.

Jakmile se na řádku, stačí zadat následující:

net stop "Windows Update"

Nebojte se, bude služba začít hned zpět po restartu počítače, ale aspoň nemusíte řešit restart dialog.

Síla klienti Terminálové služby odpojit při nečinnosti

Pokud spravujete serverů se systémem Windows Server 2000 nebo 2003, jeden z nejvíce frustrujících zážitků je, když se zasedání přerušil, ale server stále myslí, že jsou aktivní. Budete si to chybové hlášení, které jste určitě narazíte na nějakém místě:

Terminálového serveru překročil maximální povolený počet připojení.

Můžete pomoci tomu zabránit tím, že stanoví politiku na serveru se automaticky odpojí při nečinnosti.

Chcete-li změnit toto nastavení, přejděte na položku Nástroje pro správu Konfigurace Terminálové služby.

image

Klikněte na připojení v levém podokně a potom klepněte pravým tlačítkem RDP-TCP a vyberte Vlastnosti. V následujícím okně zvolte záložku zasedání.

Zaškrtněte políčka pro "uživatelské nastavení přepíše" a změnit nečinnosti relace limit na něco rozumného, ​​jako hodiny. Můžete si nastavit nižší, pokud budete chtít.

Změňte přepínač na "Odpojení od relace", když je dosaženo limitu relace. To umožní, aby všechny relace automaticky označit jako odpojen na serveru. Zasedání se uloží přesně tak, jak to bylo, ale server označit jako odpojený, takže můžete znovu přihlásit do zasedání znovu.

Fix "novou transakci nelze zařadit do uvedených Transaction Coordinator" na Server 2003 SP2

Pokud jsou spuštěny webové aplikace s použitím původních technologií ASP v systému Windows Server 2003, můžete si to chybové hlášení po upgrade na Service Pack 2: "Nové transakce nelze zařadit do uvedených Transaction Coordinator [-2147168246].".

Příčinou této chyby je, že MSDTC je nastavení, které vyžaduje ověření pro distribuované transakce, a upgrade na SP2 může změnit nastavení požadované místo žádného.

Pro odstranění této chyby, otevřete položku Služba komponent a klikněte pravým tlačítkem na ikonu Tento počítač a zvolte Vlastnosti.

image

Vyberte MSDTC kartu a potom v dolní části okna klikněte na tlačítko Konfigurace zabezpečení.

V tomto okně, změňte nastavení v komunikaci správce transakcí "Bez Authentication Required".

To by mělo vyřešit tuto chybu.

Všimněte si, že máte-li firewall mezi web server a databázový server, pak byste měli zajistit, že vysoké porty jsou otevřené mezi dvěma zařízeními, které spolu s RPC, as, které by mohly způsobit stejnou chybu.

Vložit písma True Type v aplikaci Word a PowerPoint 2007 dokumentů

Pokud jste tvůrčí typ, který rád používá vlastní fonty v dokumentech nebo PowerPoint prezentací, tady je skvělý tip, aby čtenáři dokumentu naleznete v dokumentu s fonty beze změny, přesně tak, jak chcete.

V tomto příkladu budu používat Word, ale můžete postupovat stejným způsobem i pro aplikaci PowerPoint.

Za prvé, klikněte na tlačítko sady Microsoft Office v levém horním rohu a vyberte "Možnosti aplikace Word". Vyberte kartu Uložit na levé straně.

V rámci "Zachovat věrnost při sdílení tohoto dokumentu" části, nejprve vybrat dokument.

Pak zaškrtněte políčko "Vložit písma v souboru" a "Vložit pouze znaky použité v dokumentu". Nyní, když kromě toho, že dokument bude fonty být vložen pro všechny vidět.

Pomocí komentářů v aplikaci Word 2007 dokumentů

Komentář nástroj v aplikaci Word 2007, je skvělý způsob, jak důkaz, přečíst zprávu nebo práci papír a dělat si poznámky, aby si místo psaní je na list papíru.

Otevřete dokument aplikace Word. Na pásu karet klepněte na kartě Revize, a klikněte na tlačítko Nový komentář Icon.

Označte oblast, kde chcete vytvořit poznámku a Word přidá balón odkazují na tento text, kde si můžete přidat své poznámky.

Poté, co organizace mé myšlenky na hrubý návrh vyberu "Zobrazit všechny revize Inline" možnost volby.

Díky tomu je snazší udržet čisté rozhraní v dokumentu. Jen najeďte myší nad poznamenal text viz poznámka.