mercredi 25 janvier 2012

Dva monitory: Použití jiného tapety na každý desktop

Poznámka: Napsal jsem Článek aktualizován pro Windows Vista a XP

Multi-monitor zobrazuje, jsou čím dál častější. Přiznejme si to, počítače jsou tak silné, v těchto dnech, že můžeme spustit více aplikací najednou, než jsme se sledovat místa pro ... takže pokud jste to zkusili, je čas přejít na dvou monitoru.

Okamžité vydání, které si všimnete, je, že tapeta se zobrazí stejný obraz na obou obrazovkách. To je zvláště nepříjemné, když máte notebook a druhý monitor, každý běží na různých rozlišeních, protože druhá obrazovka bude mít "zmáčkl" verze obrázku.

Zadejte položek na ploše .... Můžete vytvořit webovou položku a dal obraz na to, aby pokrytí druhý monitor. Zde je návod, jak na to.

Za prvé, budete chtít jít k zobrazení vlastností, klepněte na tlačítko Vlastní nastavení plochy, a pak na kartu Web, například takto:

Nyní budete chtít klikněte na tlačítko Nový, a budete nabídne dialogové okno s výzvou k výběru buď webové stránky nebo tapetu. Zatímco to by mohlo být v pohodě použít tapetu webových stránek, jsme obavy o obrázky na pozadí dnes, tak vyhledejte tapety souboru. Budeme vybírat Zlomené srdce od Pincel3d, Ale má některé další skvělé tapety tam.

Nyní je tato další část je mírně složitější, pokud nejste obeznámeni. Uvidíte položky na ploše podobné této ... v závislosti na tapetu jste již, může být obtížné vnímat. Přesuňte kurzor myši v horní části nového obrazu, který sedí na obrazovce, a uvidíte něco podobného. Poznámka: změnit velikost obrázku dole, takže můžete snadno vidět.

Přetáhněte titlebar obrázku se k monitoru, který chcete pokrýt s tapetami, a potom klepněte na tlačítko, které maximalizují. Tapeta bude magicky krytem, ​​který okno. Už jsme skoro hotovi ..

Dále si budete chtít klepněte pravým tlačítkem myši na plochu a zvolte Zamknout Web Položek na ploše ... proto, že nechceme, aby obraz náhodně pohybovat na nás, konec konců.

A to je vše, co se to. Nyní máte dvě samostatné tapety! (Nebo dokonce tři)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire