jeudi 26 janvier 2012

Vytvořte záložní kopii vaší výroby WordPress Blog na Ubuntu

Právě jste si na velkou nový layout pro váš blog ... ale dělat změny do svého blogu, zatímco návštěvníci přístup je obecně špatný nápad, zejména pokud používáte ad-podporoval blog. Tato Jak na to zobrazuje seznam kroků, které je třeba podniknout, aby si kopii vaší výroby WordPress blog kopírování až do místního počítače s Ubuntu. (Mělo by pracovat pro všechny Debian Linux)

Nejprve si musíme vytvořit kopii vašeho aktuálního blog WordPress. Budu předpokládat, že přístup ke konzole na svého poskytovatele hostingu, nebo alespoň nějaký typ zálohy pro vás. Pokud se vám vaše záložní soubory jinak, můžete tento krok přeskočit.

Pro blog, máme i instalaci WordPress, stejně jako databáze, kde jsou texty všech vašich příspěvků ve skutečnosti uložena. Pokud jste nahrané obrázky nebo soubory, budou ve své struktuře složek WordPress, takže skutečně potřebujeme obojí.

1) Pojďme si zálohu databáze jako první. Připojte se k serveru přes SSH a spusťte následující příkaz:

mysqldump-uUSERNAME-ppassword-hSERVER DatabaseName> dbbackup.bak

Samozřejmě budete chtít nahradit velká písmena textu správné hodnoty na instalaci.

2) Udělejte zálohu tohoto souboru struktury:

tar-cf sitebackup.tar SITEROOTDIRECTORY

Budete chtít nahradit velká text kořenovém adresáři vašeho webu.

3) Zkopírujte soubory až do místního počítače s Ubuntu. To lze provést pomocí scp, ftp, nebo však budete chtít. Nechám to na vás.

4) Ujistěte se, že Apache, PHP a MySQL nainstalována. Pokud nemáte, můžete konzultovat s ostatními návody na těchto stránkách, nebo jen zadejte následující příkazy v terminálu příkaz:

sudo apt-get install apache2

sudo apt-get install php5

sudo apt-get mysql-server

sudo apt-get php5-mysql

sudo / etc/init.d/apache2 restart

5) Je třeba vytvořit databázi a import původní databáze, které jsme zálohována. Přejděte do složky, které jste stáhli soubory a spustit tyto příkazy:

mysqladmin vytvořit DatabaseName

mysql-uroot DatabaseName < dbbackup.bak

6), aby naše lokální webserver poukazují na kopii WordPress jsme se dostali z produkční server. Nejprve si chceme extrahovat tar archivu, který jsme vytvořili. Můžete to udělat jak chcete, ale já dávám přednost příkazového řádku. K dispozici je nástroj postavený na Ubuntu a umožní vám tak graficky, pokud je to způsob, jak se vám líbí, jak to udělat.

tar xvf sitebackup.tar

Tím se vytvoří adresářová struktura podobná té na serveru, který byl na. Budeme si představit, že vaše stránky kořenovém adresáři se nyní nachází v / home / username / WordPress / Pro účely tohoto článku. Pokud jste získala to jinde, pak nahradit odpovídajícím způsobem. Musíme přidat v alias do apache, takže otevřít následující soubor:

/etc/apache2/conf.d/alias

Budete chtít vložit do těchto řádků, a upravit cesty v závislosti na systému a / adresář, který chcete test blog má být k dispozici.

Alias ​​/ WordPress / home / username / WordPress

Možnosti Indexy FollowSymLinks
Všechny AllowOverride
Aby povolit, odmítnout
Povolit ze všech

7) Pokud používáte Permalinks budete chtít kopírovat stejnou věc na místě a bude potřebovat, aby mod_rewrite:

ln-s / etc/apache2/mods-available/rewrite.load / etc/apache2/mods-enabled/rewrite.load

8) Nyní budeme muset upravit konfigurační soubor wp-přejděte do lokální databáze. Pokud jste sledovali společně, měly by být tyto nastavení pracovat pro vás, jakmile se nahradit název databáze.

/ / ** MySQL nastavení ** / /
define ('WP_CACHE ", false); / / Přidal WP-Cache Manager
define ('DB_NAME', 'DatabaseName'), / / ​​název databáze
define ('DB_USER', 'root'), / / ​​MySQL uživatelské jméno
define ('DB_PASSWORD' "); / / ... a heslo
define ('DB_HOST', 'localhost'); / / ... a server MySQL běží

9) Pokud používáte pomocí WP-Cache cache modul, přejděte do adresáře blog root a spusťte tyto příkazy:

RM wp-content/advanced-cache.php

ln-s wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php wp-content/advanced-cache.php

RM wp-content/cache / *

chmod-R 777 *

10) Poslední věc, kterou zbývá. Údaje v databázi ještě má špatný URL pro váš blog. Nejjednodušší způsob, jak opravit toto je spuštěn SQL proti databázi. Vytvořte nový textový soubor s názvem fixsettings.sql, zkopírovat následující řádky do ní, nahradil vlastní IP adresu localhost, pokud chcete, aby ostatní lidi, aby na vás:

Aktualizace wp_options nastavit option_value = 'http://goo.gl/2vRT' kde option_id = 1;
Aktualizace wp_options nastavit option_value = 'http://goo.gl/2vRT' kde option_id = 40;

Teď budeme importovat do databáze:

mysql-uroot < fixsettings.sql

Všimněte si, že byste měli mít tento soubor kolem, protože kdykoli chcete aktualizovat místní kopii s nejnovějšími příspěvky do blogu, vše, co musíte udělat, je import záložního souboru databáze, a poté znovu spustit tento soubor fixsettings.sql aby bylo bod na místě znovu. Rozhodně je to mnohem jednodušší, a nakonec se můžete naplánovat cronu pro zálohování vašich výrobních blog a stáhněte do místního počítače podle plánu.

Nyní byste měli být schopni přejít na http://goo.gl/2vRTwp-admin/ a přihlaste se svým uživatelským jménem pravidelně. Nyní jste dostali vývoj kopii blog!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire