vendredi 20 juillet 2012

Secure Computing: Windows Live OneCare

Když Windows Live OneCare nejprve vyšel a byl v jeho počátečních fázích, mnozí se domnívali, že odešel hodně být požadovaný, ale má za sebou dlouhou cestu svého vývoje, nabízí lepší a další užitečné funkce. Tento all-in-One Security Suite nabízí od společnosti Microsoft obsahuje základní bezpečnostní prvky a další.

Zahrnoval rysy jsou lepší firewall, Viry a spywarem s ochranou proti krádežím identity, výkon Tune-up, a snadno nakonfigurovat centralizované zálohování. Nejpozoruhodnější rys toho všeho je schopen ovládat 3 PC najednou.

Pro tento článek jsem ho instalovat na Windows Vista 64 Ultimate. Dovedu si představit, tento proces je velmi podobný v jiných verzích Windows Vista a XP. Pokud víte o nějaké problémy s jinými verzemi Windows, nebo by se chtěl podělit o své zkušenosti s Windows Live OneCare určitě zanechat komentář, a dejte nám vědět!

Installation

Ihned po spuštění Live OneCare instalace zkontroluje aktualizace. Pak zbytek instalace začne. Nejprve vyberete příslušný jazyk, přečtěte si stručný popis Software Suite, klepněte na tlačítko Další.

1

Další se zobrazí výzva k přečtení a souhlas s EULA a podmínky použití. Poté Windows Live OneCare se stáhne a nainstaluje. S mým připojení DSL trvalo asi 10 minut.

Poté, co vše je naplněna Bude nutné restartovat počítač.

Po návratu dostanete uvítací obrazovka druhů. Zde si můžete vybrat, aby šel s krokem 1, který bude vyžadovat, abyste zakoupit licenci (49.95 amerických dolarů), nebo jít s omezenou dobou je to, co budu vybrat. Protože toto je moje první zkušenost s Windows Live OneCare chci vyzkoušet vše, co se během 90 denní zkušební verzi.

Další věc, kterou jsem si všiml hned, je několik balónky a další zprávy poukazuje na to, co OneCare považuje za nedostatek bezpečnosti na mém systému.

Po volbě, že chci pokračovat v bezplatné zkušební verze Microsoft cítí potřebu, aby se ujistil jsem přesvědčen o tom, že tím, že žádá znovu.

Podruhé je kouzlo, Windows Live OneCare je připraven na zavedení a již pracuje.

Zlepšení jsem si všiml (A je třeba si zvyknout na) při spuštění AIMP Audio Player který je spojován s Last.FM, OneCare Firewall zeptal, jestli bych chtěl program pro přístup k internetu. To je určitě zlepšení oproti Windows nativní firewall, který blokuje pouze příchozí spojení. To je poněkud nepříjemné na první, ale když dovolíte každého známého bezpečný program, to bude naposledy, jste požádáni.

Další nastavení se pop-up Možná si vzpomínáte, výběrem Při první instalaci Windows Vista. OneCare se chce zvolit typ připojení k síti je počítač připojen.

The Windows Live OneCare Control Center je místo, kde ke změně nastavení, spusťte skenování, a spojit další bezpečnostní úkoly.

Windows Live OneCare nastavení vám dovolí nastavit různé aspekty toho, jak různé prvky ochrany práce.

Jeden z schedulable funkce PC Tune-up. To bude provádět typické úlohy údržby, jako je defragmentace pevného disku, skenování na viry, a zkontrolujte, zda aktualizace zabezpečení od společnosti Microsoft.

Můžete spravovat více počítačů s operačním systémem Windows (Až tři) s kruhem OneCare. Také se přihlásit pomocí Windows Live ID můžete získat více z procesu OneCare.

Při spuštění ručního vyhledávání virů a spywaru, dostanete tři typy skenování na výběr rychlé, úplné, nebo na zakázku. U všech testů budete moci udržet archiv zpráv a skenování.

Bez ohledu na to, jaký typ skenování zvolíte postup se obrazovka. Tato obrazovka vám také umožní pozastavit skenování v případě potřeby.

Úspěšné a zdravé skenování!

Pravidelně bude upozornění, že vám o bezpečnostní aktualizace od společnosti Microsoft, které ještě nebyly nainstalovány. Tyto poskytnout stručný podrobný popis aktualizace a také vám umožní připojit se k Webu společnosti Microsoft získat ještě více informací.

Conclusion:

Vzhledem k tomu, pomocí Windows Live OneCare celkově si myslím, že je to velmi hezké řešení zabezpečení pro domácí počítače. To není příliš rušivý a zdá se, že menší problémy, než někdy zkušenosti s aplikacemi třetích stran all-in-one bezpečnost apartmá. Security Suite nástroje, jako je Norton nebo McAfee opravdu zamknout se hluboko do operačního systému a může být problematické. Pokud bych měl doporučit all-in-one řešení pak by to bylo to, jak je navržen tak, aby hladce. Bylo by hezké, kdyby Microsoft zahrne jej do operačního systému Windows ve výchozím nastavení, možná Windows 7? OneCare pracuje na jakémkoliv PC s Windows XP Home SP2 nebo vyšší nebo Windows Vista a všech (32 nebo 64-bit) verze. * Poznámka XP 64-bit Edition není podporován.

Stažení a instalace Windows Live OneCare 90 denní zkušební verzi

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire