samedi 25 février 2012

Jak si vyrobit / upravit videa s Windows Movie Maker v systému Windows Vista

V tomto tutoriálu vám ukážu, jak pomocí Windows Movie Maker (vysoce video-editační software ve Windows Vista), upravovat a vytvářet filmy.

Chcete-li vytvořit nebo upravit film, musíte mít video soubor, který chcete pracovat. Předpokládejme, že jste importovali 2 klipy z videokamery a chcete spojit dohromady a přidat hudbu na pozadí a přechody.

Spusťte program Windows Movie Maker kliknutím na Start Orb - Všechny programy.

Klikněte na Dovoz médií a vyberte dva filmové klipy, které chcete pracovat.

pic1.png
Klikněte pravým tlačítkem myši na záznam a vyberte Přidat k časové ose - To pro oba klipy.


Nyní, klipy jsou přidány do časové osy, můžeme začít modifikovat je. Note: změnit pořadí klipů na časové ose, klikněte levým tlačítkem na klip a přetáhněte jej kdykoli si budete přát.

Pojďme přidat hudbu na pozadí. Klikněte na Audio a hudba v Dovoz sekce a vyberte zvukový soubor.


Pravým tlačítkem klikněte na zvukový soubor a zvolte možnost "Přidat do časové osy".


Ne to, co zvukový soubor je přidán do časové osy, můžeme synchronizovat s dvěma klipy. K dosažení tohoto cíle, pozice myši na začátek / konec zvukového souboru (2 červené šipky by se měl objevit) a přetáhněte ji na požadované místo.


Další, dodejme přechod. Přechody, aby přechod z jednoho klipu do druhého vypadat esteticky a profesionální. Klikněte na Transitions , vyberte přechod a zobrazit náhled.


Jakmile najdete přechodu, který se vám líbí, klikněte levým tlačítkem na něj a přetáhněte ji na poslední klip v časové ose. Ty by měly skončit s něčím podobným na obrázku níže.


Kromě přidání zvuk v pozadí a přechodu, můžete tento a přidat další vyprávění, kredity a tituly a další super efekty do filmu.

Posledním krokem při vytváření filmu je vlastně zveřejnění filmu. Klikněte na Publikovat film tlačítka vyberte, kam chcete publikovat, a ... hotovo!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire