samedi 25 février 2012

Označit jako konečný dokument v aplikaci Word 2007

Když jste všechny hotové s dokumentu aplikace Word, který byl předán kolem společnost recenze, můžete označit dokument jako poslední, aby vaši kolegové věděli, že je to konečná verze, a nevyžaduje další úpravy. To také brání lidem náhodně provádění změn v dokumentu před předáním do klienta, například.

Za prvé, budete chtít uložit do souboru pod novým názvem, jen v případě, že potřebujete provést změny později, nebo chcete založit jiný dokument na něm.

Chcete-li označit dokument jako Final, klikněte na tlačítko Microsoft Office v levém horním rohu, zvolte Připravit v levém menu, a potom klepněte na příkaz Označit jako konečný.

wordmenu.png

Dostanete dvě otravné vyskakovací okna vysvětlením, že bude dokument uložen, a druhý se zeptá, zda chcete zastavit zprávy z opakování. Jen mějte na paměti, že jakmile označení dokumentu jako poslední, je to konečné.

Teď, když se vrátíte zpět a otevřete dokument, jsme právě označený jako konečný uvidíte stuha je šedě a žádné změny mohou být provedeny v tomto dokumentu. Čtenáři se budou moci hledat text nebo vytisknout dokument.

Ještě poslední věc k poznámce. Budete mít možnost zjistit, které dokumenty jsou označeny jako finále ikonu na stavovém řádku.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire