jeudi 23 février 2012

Vytvořit korespondenčních štítků v aplikaci Word 2003 pomocí hromadné korespondence

Můžete použít hromadné korespondence v aplikaci Word 2003 vytvořit adresní štítky pro databáze, plné zákazníků.

Spusťte aplikaci Word 2003 a klikněte na Tools Dopisy a korespondence Hromadná korespondence ...

Hromadné korespondence menu na pravé straně rámečku Vybrat typ dokumentu, vyberte štítky. Klepněte na tlačítko Další: Počáteční dokument.

Od kroku 2. Klepněte na odkaz Možnosti štítku ...

To přinese až nabídka umožňuje vybrat značku a styl štítků, které chcete vytisknout. Here I am using Avery 4013 na tiskárně Dot Matrix. Samozřejmě budete chtít vybrat to, co máte, Avery je nejvíce populární v podnikání z mých zkušeností. Máte-li podivné označení se můžete vždy zvolit vlastní nastavení také. Když vaše práce s Možnosti štítku klepněte na tlačítko OK.

Nyní budete chtít vybrat zdroj dat. V části Použít existující seznam, klikněte na Procházet ... Použijte Explorer najít zdroj dat, který chcete použít, a dvakrát na něj klikněte. (Vytvoření zdroje dat budou zahrnuty v jiném způsobu).

Budete klikněte na potvrzovací obrazovce ověřit zdroj dat (já jsem použil šíření Excel list, který jsem měl dovezené z Access) a dostat se okno Příjemci hromadné korespondence. Zde si můžete změnit pořadí vašich informací, odstranění určitých uživatelů, a ověřovat informace. Protože vím, že zdrojem dat je to, co chci, jsem si vybral Vybrat vše. Po kliknutí na tlačítko OK.

Ok, jsme téměř kompletní, jen pár kroků. Klepněte na tlačítko Další: Uspořádat štítky.

Zde klikněte na další položky ...

Nyní můžeme zvolit pořadí údajů, chceme, aby uvedené na štítku vytváříme. Stačí dvakrát klikněte na každé pole, které chcete zahrnout.

Nyní, když jste se podívali na dokumentu si všimnete tato pole jsou přidány do štítků. Je možné upravit tak, že zvýrazníte pole a přesunutí na místo, kam chcete. Například na tomto štítku bych chtěl jméno před příjmení.

Nyní přes v menu Mail korespondence bar budete chtít zvolit "Aktualizovat všechny štítky" tlačítko. Tím se naplní každý štítek s pole z pěst štítku. Poté klikněte na Další: Zobrazit náhled štítků.

Dokument obrazovka bude vypadat podobně jako tento.

Nyní, v hromadné korespondence menu můžete proklikat příjemců kliknutím na šipku zpět nebo vpřed. Pokud si děláte stovky značek ... Jen bych na místě zkontrolovat. Pokud jste spokojeni s tím, jak vypadají Přejděme ke kroku 6 a Dokončit hromadnou korespondenci.

Sloučení je kompletní! Ujistěte se, že štítky jsou nastaveny v tiskárně a stiskněte Print ...

Ty budou prezentovány na tiskové obrazovce výběru. Vybrat všechny, nebo určitý počet k tisku. Získáte jiný záznam pro každý kontakt ze zdroje dat, na každém štítku.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire