mercredi 22 février 2012

Rychlý tip: Uložit oken při opakovaném Firefox

Restart Firefox je vždy těžké pro ty z nás, s desítkami otevřených záložek, protože nechcete přijít o všechny otevřené záložky, ale možná nebudete chtít, aby všechny záložky jeden.

Naštěstí existuje několik možností, jak vyřešit tento:

  1. Použijte Restart Firefox.
  2. Set Firefox uložit všechny okna a panely, za všech okolností.
  3. Set Tab Mix Plus pro uložení všech oken (pokud používáte Tab Mix Plus zasedání, místo původních Firefox jeden.)

Použijte Restart Firefox

Nejprve si musíte stáhnout a nainstalovat rozšíření z Doplňky Mozilly. Pak se jen podívat na nabídku Soubor a měli byste vidět zbrusu novou položku. Tím se restartuje Firefox a držet všechny své karty přesně tam, kde jste přestali.

Můžete také použít tlačítko na panelu nástrojů, pokud opravdu chcete, ale to zabírá příliš mnoho místa pro mě.

Set Firefox uložit všechny okna a panely, pokaždé

Můžete si nastavit Firefox vždy uložit aktuální místo jen tak na příkaz Možnosti a poté změnou rozbalovací "Zobrazit okna a panely mé od minule".

Když zavřete prohlížeč, automaticky vybrat zpátky tam, kde jste přestali. Všimněte si, že to dělá nastavení domovské stránky poněkud irelevantní.

Set Tab Mix Plus pro uložení všech oken

To platí pouze v případě, že používáte Tab Mix Plus Session Manager. Pokud otevřete Tab Mix Plus možnosti, můžete změnit "Když se prohlížeč spustí" "obnovit".

Můžete také chtít, aby zotavení po havárii ... ale já bych doporučil používat Firefox má vestavěné funkce Obnovení relace místo toho, jak se zdá, že práce pro mě lepší.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire