jeudi 23 février 2012

Přidejte svůj Gmail účet pro Outlook 2007

Všichni milují Gmail, ale někteří lidé používají desktop klienta, a to zejména ve firemním prostředí, kde Outlook je král. Přidání účtu Gmail do aplikace Outlook 2007 nemůže být jednodušší.

Nejprve je potřeba zajistit, aby váš Gmail účet je nastaven tak, aby POP (Post Office Protocol). V Gmail stačí jít do nastavení e-mailu a vyberte záložku Přeposílání a protokol POP. Klikněte na jednu z možností, aby POP.

Update: Poznámka rozevírací, která říká, co dělat, když je pošta přistupovat pomocí POP3. Prosím, nic nezmění na "Delete".

Nyní otevřete aplikaci Outlook 2007 a jít do Tools Nastavení účtu ...

Na stránce Nastavení účtu vyberte E-mail a klikněte na Nový ...

Zadejte ve všech svém účtu Gmail informace ** Ujistěte se, že neexistuje žádná kontrola vedle ruční konfiguraci serveru ...** Nemusíte chodit přes tyto další kroky. Stačí kliknout na Další.

Poté, co aplikace Outlook úspěšně nakonfigurovat e-mailového serveru můžete jít do toho a klepněte na tlačítko Dokončit.

Vraťte se do složky Doručená pošta a stiskněte Odeslat / přijmout, a je hotovo!

Pokud to nebude fungovat

Pokud máte problémy s automatickým nastavením, budete si muset vybrat "ručně nastavit server" a zadejte své údaje takto:

Zde jsou důležitá nastavení:

  • E-mailová adresa: Vaše celé adresa služby Gmail
  • Server příchozí pošty: pop.gmail.com
  • Server odchozí pošty: smtp.gmail.com (Poznámka: Máte-li problémy s odesíláním e-mailu budete muset u svého poskytovatele internetu, protože často vyžadují, abyste poslat e-mail prostřednictvím svého systému.
  • Uživatelské jméno: Váš e-mail plný Gmail

Teď budete muset kliknout na Další nastavení ... tlačítko a zaškrtněte políčko na kartě Server pro odchozí pro "Server pro odchozí poštu požaduje ověření"

Nyní přepněte na kartu Upřesnit a zaškrtněte políčko, které říká: "Tento server požaduje šifrované připojení", změňte pole, aby odpovídaly tyto hodnoty:

  • Příchozí server: 995
  • Zaškrtněte políčko "Tento server požaduje šifrované připojení"
  • Odchozí server (SMTP): 587
  • Změnit typ šifrovaného připojení na Auto, nebo pomocí protokolu TLS, pokud máte problémy.

Zavřete dialogová okna a projít zbytek průvodce a všechno by mělo být funkční.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire