jeudi 23 février 2012

Vytvořte Out Of Office Outlook automatickou odpověď

Když víte, že bude z kanceláře na několik dní, můžete nastavit funkci Mimo kancelář pro automatické odpovědi, dává lidem najevo, že si užíváte dovolenou v době, kdy uvízl v práci. Můžete také přidat pravidla pro předávání zpráv na základě různých kritérií.

Spusťte aplikaci Outlook a klikněte na Tools pro funkci Mimo kancelář.

Další kontrola V současné době jsem mimo kancelář a odešlete zprávu pro odesílatele. Ty mohou zahrnovat jak málo nebo co nejvíce informací v tomto poli. V tomto příkladu jsem napsal poměrně obecná odpověď.

Po vyplnění stačí kliknout na OK a můžete pokračovat k přidání zvláštních pravidel pro zprávy. K tomu klikněte na tlačítko Přidat pravidlo.

Pokud chcete, aby pravidlo platí pouze pro malou skupinu kontaktů, můžete přidat kontakty, nebo seznam kontaktů kliknutím na tlačítko a výběrem z nich. Pokud chcete, aby pravidlo platilo pro všechny příchozí e-mailu, vyberte kombinaci obou "Odesláno přímo mně" a "zkopírovat (Cc) ke mně".

Můžete si vybrat různé akce, aby se pro toto pravidlo. Například v případě, že zpráva pochází od svého šéfa budete chtít mít zprávy předána na jiný účet, jako jsou mobilní. Nebo budete chtít mít odpověď s jinou šablonu. V tomto příkladu jsem se rozhodl nechat zaslat mé složky Doručená pošta.

Až budete hotovi, klikněte na OK. Pak můžete přidat další pravidlo, pokud chcete, stačí si uvědomit, že první odpovídající pravidlo v seznamu, se provede, ale zbytek odpovídajících pravidel bude provedena, pokud nezaškrtnete "Zastavit zpracování všech následujících pravidel" možnost . (Všimněte si možnosti Posun pravidla nahoru a dolů v poslední obrazovce)

Když jste dokončili vše, co se vrátí do z okna pomocníkem. Jakmile jste si ověřili, co klepněte na tlačítko OK.

Nyní pokaždé, když dostanete e-mail od zadanou adresu bude uživatel automaticky dostat automatické odpovědi. To je velmi užitečné v kanceláři av obchodních podmínkách. Umožňuje svým zákazníkům a spolupracovníkům vím, že nejsou k dispozici, a na koho se obrátit, pokud potřebují další pomoc.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire