vendredi 24 février 2012

Maximalizujte prostor "Auto-Skrytí" Pás karet v Office 2007

Pás karet v aplikacích Microsoft Office 2007 je plný funkcí, které usnadňují procházení možností, ale to zabere hodně místa. Pokud si myslíte, že Pás karet je příliš velký, můžete ho do pseudo "auto-hide" režimu a stále si zachovávají všechny funkce, ale s mnohem menší plochu.

K tomu, aby na pásu karet do režimu minimální, stačí pravým tlačítkem myši na volné ploše na pásu karet a zvolit Minimalizovat pás karet.

Zde je, jak dokument aplikace Word obrazovka vypadá bez pásu ... mnohem čistější!

S pásem karet skrytá můžete ještě vytáhnout menu kliknutím na záložku, která se vztahuje k druhu činnosti. Pás karet automaticky skrývat, jakmile pohnete myší pryč od toho.

Můžete si všimnout, malý panel nástrojů pod pásem karet, který je známý jako panelu nástrojů Rychlý přístup. Můžete přidávat nebo odstraňovat položky do této nabídky, a můžete si také vybrat ukázat, že v záhlaví nad pás karet ušetřit ještě více místa. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši a zvolte "Zobrazit panel nástrojů Rychlý přístup Nad pásky"

Tady je to, co aplikace Outlook okno se zprávou vypadá se vším, co minimalizovány co možná nejvíce.

Můžete také přidávat položky do panelu nástrojů Rychlý přístup, který chcete být přístupné po celou dobu kliknutím na malou šipku. "Více příkazů" v dolní části této nabídky vám umožní přiřadit prakticky cokoliv na panelu nástrojů.

Tato nastavení jsou specifické pro aplikace, která je nastavit, takže můžete mít na pásu karet v aplikaci Word automaticky skrývá, ale ne v aplikaci PowerPoint.

Možná jste si všimli všech různých barev z oken do výše screenshoty ... Můžete si změnit barevné schéma pro Office easily.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire