jeudi 23 février 2012

Použít více profilů Firefox současně

Věděli jste, že můžete spustit více profilů najednou Firefox? To může být velmi užitečné, pokud chcete vyzkoušet rozšíření snadněji vytvořit vývoj webových aplikací profil, spusťte zeštíhlit profilu jen pro Gmail, nebo pokud si jen chcete mít čistý profil.

První věc, kterou budete muset udělat, je vytvořit nový profil. Budete muset spustit následující z run dialog nebo příkazového řádku, nastavení trasy v případě potřeby.

C: Program Files Mozilla Firefox firefox.exe-profilemanager

Vytvořte další profil pomocí Průvodce vytvořením profilu, a ujistěte se, že každý profil má jedinečný název. Budete také chtít ponechat "Neptejte se při spuštění" zkontrolovat políčko.

Další věc, kterou budete chtít udělat, je další zástupce Firefox. Stačí si jen zkopírovat / vložit aktuální zástupce, pokud máte chuť, pak otevřít vlastnosti stránky a přejděte na kartu Zástupce.

Přidejte následující na konec pole Cíl. Jak vidíte, můj profil byl jmenován Geek, tak to je to, co jsem použil.

-P název_profilu-no-dálkové

Nyní na druhém zástupce, který doporučuji vám dát příslušné jméno se, jít do stejného místa, kromě použitím profilu pro sekundární profilu. Ujistěte se, že používáte-no-remote volby!

Nyní byste měli být schopni použít klávesovou zkratku pro otevření nového okna Firefoxu specifické pro daný profil. Rozšíření, záložky, motivy, to vše bude specifické pro profil a nový profil odstartují ve výchozím nastavení.

Poznámka: Předpokládá se, že používáte Firefox 2.0. Pokud nejste, pak byste měli být.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire