vendredi 24 février 2012

Rozpoznat a opravit Aplikace v sadě Microsoft Office 2007

Kolikrát jste měl pád aplikace sady Microsoft Office, nebo zamknout váš systém? Největšími viníky jsou Zdá se, že aplikace Outlook a Access pro mě.

Na mém pracovišti jsme se sadou Office 2003 a při pádu nebo problému znamená to, že ztrácíme čas stopovat problém, dělá opravu instalace, nebo dělat kompletní odinstalaci / přeinstalaci sady Office.

Windows Office 2007 obsahuje novou funkci (která nahrazuje detekci a opravy), které umožňuje diagnostikovat a opravit problémy, když se objeví ve své každodenní úkoly. Diagnostický nástroj prověří systém Windows protokolu událostí, pevný disk, paměť, kompatibilitu aplikací, aktualizace Service Pack a vlastní kontrolu, analýzu a reportování Technology (SMART), pokud váš pevný disk podporuje. Vím, že to zní jako hodně, ale dovolte mi, abych vám ukázat, jak snadné to je spustit.

Start Programy Microsoft Office Microsoft Office Tools Microsoft Office Diagnostické

Microsoft Office Diagnostické úvodní obrazovky se otevře. Klepněte na tlačítko Pokračovat.

Další jsou uvedeny na obrazovky Spustit Diagnostické nástroje ukáže vám, co se bude kontrolovat a stav jednotlivých diagnostických. Až budete připraveni Diagnostika klepněte na příkaz Spustit.

Zatímco Diagnostika probíhat, uvidíte status bar, protože každý testy dokončí. Když je to úplný hit pokračovat.

Dostanete jen omezené informace o tom, co bylo opraveno. V tomto příkladu všech 5 diagnostické testy běžel a jediný problém byl identifikován a pevné. Máte-li na tlačítko OK se, že právě v blízkosti, a je hotovo. Pokud chcete získat další informace kliknutím na "Podrobné výsledky".

Když se podíváte zblízka na podrobné informace v tomto příkladu můžete vidět, že byl problém s instalací a tento nástroj automaticky opravil.

Bohužel pro správce nebo pokročilý uživatel tento nástroj "jak je" nezobrazuje konkrétní výsledky (budete potřebovat víc kopat). Nicméně, když jste ve spěchu a potřebujete aplikace v provozu až do konce své práce Microsoft Office Diagnostické funguje skvěle!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire