dimanche 10 avril 2011

Firefox Download Zobrazit

Uživatele počítačů, kteří chtějí získat přístup k seznamu posledních stažení Firefoxu je třeba otevřít webový prohlížeč pro přístup k seznamu stanoví, že ke stažení záznamy jsou uloženy a nejsou odstraněny při opuštění nebo požadavku uživatele. Soubory ke stažení jsou uvedeny pod Nástroje> Stažení nebo pomocí klávesové zkratky Ctrl-j.

Firefox Download Zobrazit je alternativou pro operační systém Windows. Zdarma přenosný software obsahuje seznam všech nedávných Doplňky ke stažení po startu v jeho rozhraní. Hlavní výhodou použití softwaru je, že nabízí lepší dostupnosti a možností zpracování.

[ firefox download view : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/firefox-download-view.jpg]

Každý soubor ke stažení je uveden jeho název souboru, adresu webových stránek, že to byla stažena z, celou cestu na místním disku, kde byl uložen do, referrer-li k dispozici, mime typ souboru, velikost souboru, doba stahování a průměrná rychlost stahování .

Zejména se podívat na průměrnou rychlost stahování by mohly poskytnout cenné informace o rychlosti připojení k internetu v průběhu času. Průměrná ke staženíRychlost se počítá od začátku a čas konce stažení a velikost souboru.

Nástroj je kompatibilní s Firefox 3 a Firefox 4, jsou starší verze webového prohlížeče nejsou podporovány.

Firefox Download Zobrazit nabízí další možnosti, kromě stahování zpráv. Je možné otevřít url soubor byl stažen z, nebo složky na místním disku. Příspěvky mohou dále být kopírovány do schránky nebo exportovat do textu, CSV, HTML nebo XML souborů.

Uživatelé, kteří také používají [HashMyFiles: http://www.nirsoft.net/utils/hash_my_files.html] utility z NirSoft můžete zkopírovat a vložit do seznamu nástroj pro výpočet hodnoty hash pro každý jednotlivý stažení.

Firefox Download Zobrazit si můžete stáhnout [od: http://www.nirsoft.net/utils/firefox_downloads_view.html] NirSoft oficiálních internetových stránkách. Přenosný software je kompatibilní se všemi verzemi Windows od Windows 2000 na systém Windows7.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire