mardi 12 avril 2011

WinMend složky skryté, skrýt složky z jiných Windows Uživatelé

To někdy může být důležité, jak skrýt složky na multi-uživatelského systému, aby se zabránilo přístupu k souborům uloženým uvnitř. Má smysl například pro důležité dokumenty, aby se zabránilo, že ostatní uživatelé (děti někdo?) Manipulovat s daty nebo přístupu k němu. Skryté složky nejsou ve skutečnosti ochranu na straně druhé, jak je možné snadno zobrazit a přístup k těmto složkám v případě, že správné nastavení jsou prováděny změny v systému.

WinMend složky Skrytá up ante skrytím vybraných složek tak, že nejsou vidět, i když jsou skryté soubory, nastavení se zobrazí v operačním systému Windows. Ještě lepší je ochrana zůstane na svém místě, i když jsou data přístupná z vnější strany operačního systému, například z Live CD Linuxu nebo připojením pevného disku přímo k jinému počítači.

Aplikace je chráněna heslem, které je potřeba skrýt a odkrýt složky. WinMend složky Skrytá výzvu k zadání hesla při prvním spuštění, které později lze změnit v rozhraní programu.

[ winmend folder hidden :http://dl.dropbox.com/u/21986221/winmend-folder-hidden.jpg]

Volby pro skrytí a odhalit složky a soubory jsou k dispozici na postranním panelu v hlavním okně. Skrýt možnosti otevřít prohlížeč souborů a složek, "odkrýt" možnost činí vybrané složky a soubory opět zviditelnit.

Neomezené množství souborů a složek mohou být skryté v operačním systému Windows tímto způsobem. Je nutné spustit aplikaci, zadat heslo a vybrat možnost zobrazit pokaždé složky a soubory musí být přístupné.

WinMend složky chrání Skryté soubory a složky před neoprávněným přístupem spolehlivý v domácím prostředí. Aplikace je snadno ovladatelný a nevyžaduje žádné technické zázemí. Srovnatelné řešení, jako je použití šifrované kontejnery s True Crypt jsou složitější na nastavení.

Softwarový program lze stáhnout z webové stránky developera po dobu [WinMend: http://www.winmend.com/folder-hidden/]. Informace o kompatibilitě nejsou uvedeny na internetových stránkách. Fungovalo to dobře na 64-bitové Windows 7 Professionalsystém.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire