jeudi 14 avril 2011

Proč byste měli nainstalovat Internet Explorer 9

Společnost Microsoft vydala dlouho očekávanou novou verzi prohlížeče Internet Explorer před několika dny. Internet Explorer 9 je v současné době k dispozici pouze prostřednictvím přímé stahování, a to prostřednictvím služby Windows Update nebo jiný mechanismus aktualizace. Který omezuje dosah prohlížeč značně nyní. To se změní 21. března, kdy Internet Explorer 9 bude k dispozici jako update na Windows Update.

Při porovnávání Internet Explorer 9 do jeho předchůdci si všimnete, že je lepší v téměř každé cestě. IE9 je mnohem rychlejší při vykreslování webových stránek, spouštění JavaScriptu a zobrazování multimediálního obsahu díky prohlížeče vestavěný hardwarovou akceleraci, a Internet Explorer 9 nabízí lepší zabezpečení proti útokům web a jiné škodlivé formy útoku na dnešním internetu.

Internet Explorer 9 je k dispozici pouze pro Windows Vista a Windows 7, který omezuje jeho dosah, přinejmenším v příštích letech. A to bude v době, kdy Internet Explorer 10 bude dělat vzhled jako součást Windows 8 operační systém, je-li pověsti mohou být důvěryhodný v této oblasti.

[wp-image-42704 "/>: http://dl.dropbox.com/u/21986221/internet-explorer-92.png]

Ale proč byste měli instalovat Internet Explorer 9, pokud používáte jiný webový prohlížeč jako svůj hlavní prohlížeč? Tam je jistě není třeba to udělat, ne?

Špatně! Instalaci aplikace Internet Explorer 9 nahrazuje starší verze Internet Explorer v systému. Žádosti mohou využít renderovací engine aplikace Internet Explorer k zobrazení webového obsahu. A to je hlavní důvod, proč byste měli upgradovat. Pokud si nepřejete, dokonce i renderovací engine z IE8, IE7 nebo Internet Explorer 6 je používán k tomu, aby obsah webu, který účinně znamená, že načítání stránky krát trvat déle a že jste větší pravděpodobnost výskytu nekompatibility a otázky bezpečnosti.

Mnoho aplikací Windows používat renderovací engine pro zobrazení webového obsahu. Oni obvykle neodhalují tyto informace pro uživatele přímo, ale když se podíváte na systémové požadavky často uvidíte Internet Explorer uvedené na stránce.

Take Quicken 2011 Deluxe například; Pokud se podíváte na stránce věnované systémovým požadavkům [[zde: http://quicken.intuit.com/personal-finance-software/deluxe-money-management.jsp]] vidíte, že to vyžaduje Internet Explorer 6 nebo novější.

Zdejsou samozřejmě určité situace, kdy byste neměli upgrade. Jádro důvody jsou nesrovnalosti. Řekněme, že máte spuštěných aplikací nativní na konkrétní verzi aplikace Internet Explorer, nebo jste se pokoušeli IE9 a zjistil, že došlo ke zhroucení softwarový program, který pracoval pokuta za Internet Explorer 8 (jako čtenář astuces který se snažil Quicken Deluxe 2011 a IE9 kombinace pouze zjistit, že app havaroval na něj, tak on rozhodl se [odinstalovat Internet Explorer 9: http://www.astuces.net/2010/09/16/how-to-uninstall-windows-internet-explorer-9/ ] se vrátíte zpět do IE8).

Chcete-li shrnout, co bylo řečeno v jedné větě: To je přínosné pro aktualizaci Internet Explorer 9, pokud víte, nebo neslučitelností zkušeností aplikace nebo jiné problémy. Podívejte se na naši [Internet Explorer 9: http://www.astuces.net/2011/03/14/internet-explorer-9-launch-all-the-information-you-need/] příručka pro všechny informace, které mohou potřebují, včetně problémů s kompatibilitou a umístění souborů ke stažení.

Už jste se přejít na Internet Explorer 9 ještě? Jaký je váš dojem takdaleko?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire