jeudi 14 avril 2011

Windows Package Manager Npackd

Je to divný pocit, že Microsoft nikdy se podařilo integrovat správce balíků do operačního systému Windows. Npackd je zdarma Windows správce balíčků, který pomáhá uživateli v objevování, instalaci, aktualizaci a odinstalování aplikací.

Npackd, který je vyslovován rozbalen, dotazy server na Internetu na startu získat nejnovější aplikační databázi. Je to naplní tabulku s těmi, která obsahuje informace o aplikaci název, popis, verzi a informaci, zda je aplikace v systému nainstalován, a pokud je to v případě, že byla nainstalována externě nebo z Npackd.

[ windows package manager : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/windows-package-manager.jpg]

Správce balíčků může pouze spravovat soubory, které byly instalovány z rozhraní aplikace, což znamená, že není možné aktualizovat nebo odinstalovat programy, které nebyly instalovány pomocí Npackd.

Vyhledávací formulář a filtr je k dispozici na levé straně. Je například možné zobrazit pouze nainstalován nebylaplikace.

Klikněte na tlačítko instalovat v horní nainstaluje všechny vybrané aplikace v systému. Odinstaluje a aktualizace práci v podobné módě.

V seznamu aplikací nabízí 424 žádostí v době psaní, z nichž některé jsou uvedeny s několika verzemi. některé populární programy patří iTunes, utorrent, Winamp, Wireshark, ImgBurn, Foxit Reader, Firefox nebo Dropbox.

Všechny aplikace jsou volně k dispozici. Instalace a odinstalace je zcela automatický a nevyžaduje žádnou interakci s uživatelem.

Programy jsou uvedeny s informací o stavu, jsou nainstalované aplikace uvedena jako nainstalované, aktualizace jsou uvedeny s aktualizací stavu a tak dále.

Odkaz na domovské stránce každého software je uveden v programu databáze také. Kliknutím na jít na obalu stránka se otevře domovskou stránku vybrané aplikace ve výchozím WWW prohlížeči.

V současné době není možné, aby vybrali více žádostí o instalaci. Možnosti pro zobrazení konkrétní aplikaci kategorií nebo vytvořit aplikaci profily, které mohou být exportovány a importovány by mohly zlepšit uplatňování dalších.

To stranou, pomocí Npackd je stále mnohem rychlejší než instalace programů ručně na operačním systému. Zúčastněné uživatelé mohou stáhnout [Npackd: http://code.google.com/p/windows-package-manager/] od Google stránky projektu zákoníku.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire