jeudi 14 avril 2011

Unikátní Obsah ověřovače Un.Co.Ver

Jedním z největších problémů pro webmastery na dnešním internetu je poškrábaný obsah. Co to přesně znamená? To v podstatě znamená, že ostatní webmasteři jsou kopírování obsahu z webové stránky, obvykle bez oprávnění tak učinit. To je obsah krádež a porušení autorských práv.
Technologie v této oblasti pokročila hodně v minulých letech. Dnes je možné nastavit doménu, auto blog a reklama v době kratší než deset minut. Obsah se automaticky poškrábaný z RSS kanálů a jsou pak běží na auto pilot.

Tyto webové stránky někdy hodnost, než původní webové stránky, jeden z největších problémů, na Google, které jsou v současné době snaží vyřešit.

Jak mohou webmasteři najdete stránky, které skřípání jejich obsah? Mohou použít vyhledávač Bing, nebo Google, jako, zadejte jedinečný výraz od jednoho ze svých článků jako hledaný výraz najít všechny ostatní webové stránky, které odpovídají výrazu.

Unikátní Obsah Ověřovač Un.Co.Ver nabízí další možnost. Zdarma Java software je k dispozici pro Windows, Linux a Macintosh. Je možné vyhledávat na webu, konkrétní domény nebo internetové stránky pro plagoval text.

Aplikace zobrazuje tři možnosti vyhledávání v záložkách v horní části. Zkontrolujte, zda text je nejjednodušší forma. Fráze nebo odstavce musí býtzadaných do formuláře v horní části před check nyní tlačítko se aktivuje. Toto vyhledávání na internetu na zápasy. Není jasné, jak a kde je vyhledávání.

Všechny odpovídající domény jsou uvedeny v seznamu. Informace patří URL, množství zkopírovaných slov, procento a plagiát text. Klikněte na položku v tabulce jsou zobrazeny plagoval text v plném znění níže.

[ unique content verifier : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/unique-content-verifier.jpg]

Zkontrolujte, zda domény nahradí fráze s url. Un.Co.Ver prohledává URL pro obsah a snaží se najít webové stránky, které zkopírovali těchto obsahů. Filtr je k dispozici omezit hledání na konkrétní obsah. Zbytek procesu zůstane stejný.

Zkontrolujte webové stránky je pokročilejší verze kontrola domény. To může být použit k nalezení kopírovat obsah na více stránek na webu. Unikátní Obsah Ověřené prochází jeden nebo více webových stránek, které jsou pak použity jako zdroj pro kontrolu plagiátorství.

Je teoreticky možné kontrolovat všechny stránky webu najednou. Tentomůže trvat velmi dlouho, v závislosti na množství stránek, na které webové stránky.

Unikátní Obsah Ověřovač je snadno použitelný program, a to zejména možnost ověřit více stránek, je šikovný a není možné s manuální vyhledávání na Google nebo Bing. Program obvykle nenajde tolik místa jako škrabka manuální vyhledávání na vyhledávači by.

Odhalit je k dispozici ke stažení na webových stránkách projektu na adrese [Textbroker: http://www.textbroker.com/uncover/].

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire