mardi 12 avril 2011

Trackor monitory Amazon ceny, integruje s Chrome, Firefox a Safari

Pokud jste častým Amazon shopper Tracktor je neocenitelný asistent nakupování. Navštivte webové stránky, nebo ještě lépe, přidejte rozšíření do vašeho prohlížeče pro detailní ceny historii a oznámení snížení cen.

Při návštěvě webové stránky se můžete připojit URL Amazon přijímat vývoj ceny za tuto položku a potom nastavit upozornění e-mailem, pokud to klesne na určitou cenu. To je skvělé, ale budete pravděpodobně pod používat, protože se jedná navíc výlet do třetiny-party místě, když jste nakupování. Instalace rozšíření skutečně mění nákupní Amazon rozhraní, jak je patrné z obrázku tady, a přidává do grafu cena historii a oznámení widget, který vám umožní nastavit cenu upozornění.

Cena historie je velmi užitečné pro rozhodování, zda je nyní vhodná doba k nákupu, nebo v případě, že současná vysoká je součástí cyklu cena tohoto výrobku. V našem příkladu zde SousVide Nejvyšší je v současné době 399 dolar dolů z historických 450 dolarů vysoká, to je nejnižší cena od roku Tracktor začal sledovat položku Již v září loňského roku.

Tracktor je bezplatná služba. Navštivte odkaz níže vyzkoušet na webových stránkách nebo chytit rozšíření a integracito přímo do své prohlížení webu.

[Tracktor: http://thetracktor.com/]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire