jeudi 14 avril 2011

Firefox Domácí Dash, odstraňuje rozhraní, přidává Dashboard

Je to trochu obtížné, co experimentální Firefox Domácí Dash dělá, alespoň v jedné větě. Domů Dash v podstatě odstraňuje rozhraní Firefoxu, s rozhraním a myslím vše od adresního řádku, aby panely nástrojů, nabídky a ve stavovém řádku. Každý viditelný prvek uživatelského rozhraní je pryč po instalaci. To bude nahrazeno s malou ikonku v levém horním rohu obrazovky prohlížeče, který spouští na palubní desku.

Přístrojová deska je uživatelské rozhraní, náhradní, který nabízí přístup k otevřené listy, vyhledávání a 24 nejpoužívanější záložky. Projekt je stále ve vývoji a přizpůsobitelnost na obrazovce budou přidány v pozdější verzi. Pro tuto chvíli, že to všechno dostanete.

[ home dash : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/home-dash.png]

Je možné přejít na jinou kartu zde. Záložky mohou být přeskupeny, což je důležité pro klávesové zkratky, které spouštějí nich. Vyhledávání nemůže být použit pouze k vyhledávání informací na internetu, ale také pro filtrování otevřených panelů a záložek. Výsledky se zobrazí okamžitě, a oni to okamžitě aktualizovat stejně, pokud jsourafinované.

Stránky jsou instalovány zobrazí jako náhled v rozhraní Hlavní Dash na myši najeďte.

Vestavěný vyhledávání na webu činů podobných, ale nabízí zajímavý zvrat. Je možné zobrazit jeden nebo dva vyhledávače. Otevřít vyhledávače jsou poháněny informace zadané do vyhledávacího formuláře v rozhraní Domů Dash. Ještě lepší je, dostat se aktualizuje automaticky, kdykoliv hledaný výraz změny.

Působí jako vyhledávací formulář adresního řádku stejně, jsou urls automaticky rozpoznán a vložen. Tam se nezdá být způsob, jak otevřít URL v nové záložce v tomto okamžiku.

Klávesové zkratky jsou nezbytné, když je uživatelské rozhraní minimalizuje takhle. Některé klávesové zkratky jsou již k dispozici, např. Ctrl-číslo, na přepínání mezi otevřenými kartami nebo Ctrl-l otevřít adresního řádku zadat URL nebo vyhledávání. Dalším důležitým zkratka je Alt-Shift-Ctrl-D, který aktivuje standardní rozložení Firefox dočasně.

Developer [zveřejněno: http://mozillalabs.com/prospector/2011/01/27/tips-and-troubleshooting-for-home-dash-1/?and-2] Tipy a řešení problémů příručce, která je dobrá čtení pro uživatele, kteří chtějí vyzkoušet add-on.

Open Dash je k dispozici pouze pro Firefox 4.09b a novější. Restartless add-on může býtstáhnout z Mozilla add-on úložiště. Ujistěte se, že [stáhnout: https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox / addon / prospektor-home-čárka / verze /] verze 2 add-on, a ne verze 1, která je stále nabízen na titulní v době psaní. ([Přes: http://mozillalabs.com/prospector/2011/01/26/towards-browse-based-browsing-with-home-dash/])

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire