mardi 12 avril 2011

Odstranit Informace o umístění historii na Twitter

Hovořili jsme o nebezpečí veřejně dostupných informací o poloze dříve (viz [Creepy!: Sledování Michael Arrington, nebo někdo jiný, Via Geolocation http://www.astuces.net/2011/02/24/creepy-track-michael- Arrington-nebo-nikomu-else-přes-Geolocation /] pro ukazatele). Prostě příklad by pípání z vaší dovolené místa, která by mohla vyzvat zloděje nebo útoků sociálního inženýrství. Ale je tu víc, než přímé ohrožení, mohou lidé využít informace o poloze k vytvoření hnutí profil, stalker je nebe.

Umístění informační nejsou přidány na Twitter zpráv ve výchozím nastavení. Uživatel potřebuje k tomu, aby tuto možnost v nastavení Twitter. Uživatelé, kteří mají povoleno volba může, v určitém okamžiku, který chcete odstranit informace o poloze ze svého účtu, aby se zabránilo sledování a invaze do jejich soukromí.

Tato příručka vysvětluje, jak zajistit, aby informace o poloze na Twitter, jak zakázat funkci znovu, a jak odstranit všechny informace o poloze z předchozích tweets.

Nejprve musíte navštívit [Twitter: https: / / twitter.com /] domovskou stránku pro přihlášení k vašemu účtu. Po přihlášení klikněte na účet uživatelské jméno v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost Nastavení vyberte z dostupných možností. Můžete takéotevřít nastavení účtu přímo podle [tento odkaz: https: / / twitter.com / Nastavení / účet] (zobrazuje znak v podobě, pokud si nejste přihlášeni, zobrazí se nastavení účtu jinak)

[ twitter settings : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/twitter-settings1.png]

Vyhledejte Tweet Umístění nastavení na záložce Účet. Informace o poloze jsou přidány do Twitter automaticky, pokud nastavení "Přidat umístění na vaše tweets" je aktivována.

[ twitter account settings : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/twitter-account-settings.png]

Někdy měli něco, co jste chtěli podělit ("ohňostroje!", "Party!", "Zmrzlina kamion!", Nebo "pohyblivý písek ..."), že by bylo lepší se místo? Od zapnutí této funkce, můžete zahrnout informace o místě, jako je sousedství, město,nebo přesné místo, když pípání.

Když se pípání umístění, Twitter obchody, které umístění. Můžete přepínat polohu zapnuto / vypnuto před každým pípání a vždy mít možnost mazat své historie polohy.

Informace o poloze jsou přidány do tweets pouze v případě, že zařízení nebo aplikace podporuje tyto informace. Pokud je povolena informace o poloze jsou přidány pod tweets daného uživatele.

[ twitter location information : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/twitter-location-information.png]

Tweety nebude obsahovat informace o poloze od té chvíle, pokud je služba zakázáno uživatelem.

Vyhledejte "vymazat všechny informace o poloze", odkaz na stejné stránce smazat předchozí informace o poloze.

Twitter se zobrazí pop-up, který je třeba potvrdit. Vezměte prosím na vědomí, že může trvat až 30 minut, než se informace jsou odstraněny z databáze atweety.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire