mardi 12 avril 2011

Poslední schůze Mozilla Firefox 4 odhaluje výkon, stabilitu problémy

Poslední schůze bere na vědomí vývojového týmu Mozilla Firefox naznačují, že poslední dvě beta verze Firefox 4 způsobily zvýšení výkonu a stability vydávání zpráv uživatelů říká beta verze webového prohlížeče.

Mozilla uvádí, že došlo k "velkému nárůstu denní komentáře o paměti a zatížení CPU", a že uživatelé hlásili, že 11 z Beta internetového prohlížeče cítil pomalejší než Beta 10.

Zpětná vazba shrnutí [seznamů: http://blog.mozilla.com/meeting-notes/archives/494] několik těžce hlášených problémů, z neustálého překládání na Hotmail a Flash související narazí na hry Facebooku a Gmailu přes vykreslování písma problémy v systému Windows a Gmail zámek up neschopnosti přejít vyhledávačů a rozbité Facebook Chat.

Blíž [hledat: http://input.mozilla.com/en-US/beta/search?q=memory&product=firefox&sentiment=sad&date_start=2011-01-18] na jednotlivých zpětné vazby od uživatelů vyplývá, že někteří uživatelé mají zkušenosti využití paměti až na 1,4 GB a 100% CPU. Většina uživatelů se však hlášení využití paměti několik stovek megabajtů.

To dosud není jasné, jak se tým bude reagovat na zvýšený počet hlášení. Mozilla [cíle:http://groups.google.com/group/mozilla.dev.planning/browse_thread/thread/61a99fef6305722a] pro uvolnění března finální verze Firefoxu 4, uskutečnitelný úkol s jen 8 otevřených blokátory odešel z nichž sedm se patch připraven. Výkon a problémy se stabilitou na druhé straně mohl v nejhorším případě odložení vydání prohlížeče znovu.

Nejbližších dnech ukáže, jak vývojáři reagují: Budou další beta nebo budou schopni opravit problémy v release candidate prohlížeče?

Už jste pracovali s nejnovější Firefox 4 beta? Dejte nám vědět, co si o tom myslíte.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire