mardi 12 avril 2011

Konfigurace limity účtu dobu pod Windows 7

Rodina počítače by měly mít samostatné uživatelské účty pro každého člena rodiny. Tyto uživatelské účty mohou být konfigurovány správce systému, obvykle jeden z rodičů, pro specifické požadavky a předpisy.

Někteří rodiče například může chtít nakonfigurovat počítač tak, že jejich děti jsou schopni ji používat, když jsou doma na kontrolu používání počítačů. To je nejlépe udělat s lhůtami, které jsou součástí rodičovské kontroly operačního systému Windows 7.

Rodičovská kontrola, jak název napovídá, jsou určena především pro rodiče, aby omezil počítače svých dětí přístup. Kontroly však může být používán organizací a podniků, jakož například zablokovat počítač aplikace nebo omezit přístup na otevírací dobu.

[ windows parental controls : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/windows-parental-controls.png]

Rodičovská kontrola je povolena v Ovládacích panelech systému Windows. Můžete otevřít menu s klikněte na Start Orb, a výběr Ovládací panely z nabídky StartMenu.

Vyhledejte nastavit rodičovskou kontrolu pro všechny uživatele v rámci uživatelské účty a zabezpečení rodiny. Menu obsahuje všechny známé účty v systému. Ujistěte se, že jsou nejméně dva, jeden pro správce systému a jeden pro uživatele nebo uživatele, kteří potřebují být omezeno.

Klikněte na uživatelský účet, který chcete konfigurovat. V nabídce, která se otevře by měla vypadat podobně jako ten, který vidíte na obrázku výše.

Všechny možnosti jsou ve výchozím nastavení zakázán, a vaše první krok je umožnit rodičovské kontroly nastavením na "On" v levém horním rohu obrazovky.

Toto umožňuje přístup k lhůty, hry a Povolit a blokovat konkrétní programy. Všechny možnosti jsou ve výchozím nastavení vypnuto. Klikněte na lhůt nastavení.

Tím se otevře tabulka, která představuje hodiny a dny v týdnu. Dny jsou řádky, sloupce hodin. Bílá barva označuje, že přístup k účtu je povolen v té době, je blokován modrá znamená přístup k účtu.

[ block computer access :http://dl.dropbox.com/u/21986221/block-computer-access.png]

Levým tlačítkem myši se změní dovolil hodin denně do blokované hodiny a naopak. Výše uvedený příklad blokuje přístup k účtu na všechny dny od půlnoci do 10 hodin, a osmnáct hodin do půlnoci. Omezené uživatel je jen moci přihlásit od 10 hodin a 6 hodin.

Klikněte na OK přidá časového omezení, a rodičovské kontroly přehled by měl naznačovat, že se lhůt: Na základě aktuálního nastavení.

[ time limits on : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/time-limits-on.png]

Správci mohou změnit nebo odstranit časové limity a další nastavení rodičovské kontroly kdykoliv. Je také důležité nastavit heslo k účtu pro každý účet správce, aby se zabránilo přístupu v omezenémuživatelů.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire