jeudi 14 avril 2011

DownThemAll, Built-In Firefox Download Manager

Download manažerů jsou užitečné programy pro správu stahování efektivněji. Ty obvykle nabízejí funkce, které webové prohlížeče nemají, například obnovení stahování, zrychlení je až tím, že oddělí soubory do segmentů, které jsou staženy současně nebo možností do fronty stahování.

DownThemAll je vestavěný Firefox download manager, který přichází s všechny zvonky a píšťalky se dalo očekávat, z download manager. Jediným rozdílem na třetí strany manažerů stažení je potřeba, aby okna Firefoxu otevřený proces stahování fronty a stahovat soubory, které byly přidány k tomu.

Integrace jako rozšíření nabídky možností, které externí download manažery nemůže nabídnout. Je například možné skenovat webové stránky pro stahování se kliknutím na tlačítko myši.

DownThemAll instaluje stejně jako všechny ostatní rozšíření ve webovém prohlížeči, což je další výhoda, protože to znamená, že rozšíření je kompatibilní se všemi platformami Firefox běží. Funguje to hned po vybalení z krabice a integruje do standardní okno stahování Firefoxu.

[Velikost-plné wp-image-39614 "/>: http://dl.dropbox.com/u/21986221/downthemall-download-manager.jpg]

Odkaz DownThemAll volba je zobrazena v průběhu prvního ke stažení, je po nich všechny možnosti OneClick zní, že původní stažení. Jedním klepnutím možnost v podstatě umožňuje uživateli používat dříve používané ke stažení profil pro nové soubory ke stažení.

[ download manager : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/download-manager.jpg]

Profil se skládá z uložení umístění na místním pevném disku a volitelně přejmenování systému. Hash může být zapsány do formuláře kontrolní součet pro ověření stáhnout, jakmile to bylo dokončeno v download manager.

Ke stažení jsou zobrazeny ve frontě manažer. Správce uvádí jméno, rychlost stahování, velikost, průběhu a procentní podíl a odhad zbývajícího času. Tlačítko na pravé straně záhlaví panelu lze doplnit informace, jako cestu nebo uložit kontrolní součet na seznam.

Zápatí uvádí počet stažení, celkové rychlosti všech aktivních stahování a možnost omezit celkovou rychlost stahování.

Právo-klikněte na každémstránku, a výběr DownThemAll zobrazí okno s možností stahování souborů najdete na této stránce.

[ downthemall download scan : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/downthemall-download-scan.jpg]

Download manager zobrazí všechny odkazy a filtruje obraz a média adresy URL v samostatné záložce. Díky tomu je možné stahovat více souborů spojených na jedné stránce najednou, nebo stahovat soubory, například vložená videa, která nejsou přímo spojeny.

Filtry jsou k dispozici ke značce soubory ke stažení, které odpovídají filtru.

Rozšíření předvoleb nabízejí všestranné možnosti konfigurace, z download upozornění, umožnit nahrávání a seznam videí Flash, možností rozhraní pro myš menu kontextu a Firefox nabídce Nástroje k síti a soukromí související možnosti. Nové filtry mohou být přidány v předvolbách stejně.

DownThemAll je populární download manager pro Firefox. Jeho funkce a integraci v prohlížeči z něj dělá jeden z nejlepších možností pro uživatele Firefoxu. Rozšíření je kompatibilní s Firefoxem 3.5 + a Firefox 4. Jelze [přímo: https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox / addon / DownThemAll /] instalovat z Mozilla Add-On Repository.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire