jeudi 14 avril 2011

VSO Inspector, CD, DVD a Blu-ray hardwaru informační nástroj

Víte, jak rychle se vaše CD, DVD nebo Blu-Ray disk je? Které formáty to podporuje po vybalení z krabice? VSO Inspector mohou přinést tyto odpovědi vám, pokud používáte operační systém Windows.

Inspektor kontroluje všechny optické disky, které jsou připojeny k počítači se zobrazí detailní informace o každém z nalezených zařízení.

Toto sahá od základních informací, jako dodavatele a písmeno jednotky pokročilé informace, jako je zařízení firmware, sériové číslo, kód regionu, číst rysy a, pokud je spisovatel, psaní rysy.

[ vso inspector : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/vso-inspector.jpg]

Informace lze použít k určení schopnosti zařízení, praktický řešení problémů, a před nákupem polotovarů nebo média.

Ale informace mohou být také použity pro ověření, že výrobce skutečně přidat pravé CD, DVD nebo Blu-Ray disku k PC.

VSO Inspector zobrazuje všechna zařízení v rozbalovací nabídce v horní části. Tento software je dodáván s další zajímavé možnosti.

Zkontrolovat aktualizace firmwaru tlačítka se zobrazí naspodní části aplikace. Klikněte na tlačítko spouští Google hledání "stáhnout model zařízení".

Média mohou být vloženy do jednotky za účelem kontroly jeho typ a kompatibilitu s vybraným zařízením.

[ media compatibility : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/media-compatibility.jpg]

Na kartě Skenování lze spustit kontrolu povrchu a soubor test na disku s daty, která je vložena do mechaniky. VSO Inspector můžete skenovat všechny sektory disku nebo pouze určité sektory. Rychlost, zbývající čas a procento dobré, problematické a chybné sektory jsou neustále aktualizovány během kontroly.

[ disc scan : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/disc-scan.jpg]

VSO Inspector ukazuje všechny důležité informace o připojení CD, DVD nebo Blu-Ray čtenáři a spisovatelé. Softwarový program je kompatibilní s 32-bit a 64-bitové verze operačního systému Microsoft Windows. Staženoje nabízen v [VSO Software: http://www.vso-software.fr/products/inspector/inspector.php] webové stránky.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire