jeudi 14 avril 2011

Google Search Návrhy Blok ke stažení Související návrhy

Google našeptávače zobrazuje s největší pravděpodobností vyhledávací termíny do vyhledávacího formuláře, jakmile uživatel začne psát. Někdy stačí zadat jedno písmeno a stiskněte klávesu Tab pro dokončení návrhu. To může ušetřit trochu času a možností nabídnout vyhledávání, že uživatel může mít jinak nenapadlo.

Jedním z neustálý problém pro Google byl návrh doporučení okolních stažení. Hledaná fráze následuje torrent, nebo jméno jednoho z větších file hosting webových stránek často zobrazují odkazy na autorsky chráněný obsah.

Až dosud to bylo dost k zadání jména a první znaky z služby pro stahování nebo metody, například Simpsonovi Chcete-li, která by byla doplněna tak, aby auto-Simpsons torrentu.

Že je však minulostí, jak Google zablokovala několik termínů z jeho auto-dokončení funkce. Mezi nimi Bittorrent, torrent, Rapidshare a Megaupload. Filtr v současné fázi by blokoval návrhy na torrenty Linux například.

Výsledky hledání na druhé straně zůstaly nedotčené, jen má uživatel zadat hledaný výraz plné ručně, aby se vyhledávání.

[ google rapidshareclass = "alignnone velikost-plné wp-image-39356" />: http://dl.dropbox.com/u/21986221/google-rapidshare.jpg]

Jako: http://torrentfreak.com/google-starts-censoring-bittorrent-rapidshare-and-more-110126/ [] body TorrentFreak ven; Je velmi podivné, že pouze některá klíčová slova jsou blokovány, zatímco ostatní zůstanou nedotčeny. Ostatní Bittorrent software jako BitComet, weby pro sdílení torrent jako Piratebay nebo W-a další služby, sdílení souborů, jako je 4Shared nebo MediaFire jsou ještě zahrnuty do návrhů a auto-dokončení.

Ještě horší je pro blokované společnosti je, že návrhy byly rovněž zakázána pro jejich jména. Pokud hledáte Rapidshare například neuvidíte okamžité výsledky, nebudete si návrhy a nebudete mít auto-úplné, dokud jméno bylo plně vstoupil do vyhledávací formulář.

To znamená, že dotčené společnosti budou pravděpodobně vidět pokles provozu z Google.

Google blokuje návrhy bez ohledu na zákonná ustanovení. Blokují návrhy například návrh najít Ubuntu torrenty nebo na domovskou stránku Rapidshare nebo Megaupload. To samo o sobě by mělo být dostatečným důvodem pro upřesnění nebo odebrání filtru znovu. Druhý problém vidím, je, že jen blokovat některé společnosti ainternetových stránkách. Je to vysvětlitelné, že některé webové stránky pro sdílení souborů jsou blokovány, zatímco jiní ne?

Možná další důvod, proč přejít na [Bing: http://www.bing.com/]. Jaký je tvůj názor na věc?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire