mardi 12 avril 2011

Jak povolit Google Chrome tajemství Gold Ikona

image

Možná si to neuvědomujete, ale je to vlastně další ikona skryta uvnitř Google Chrome spustitelný soubor-a to je high-kvalitní verze stejné logo, ale zlatý. Zde je návod, jak ji používat.

Pokud jste zvědaví, jak jsme se dostali hladké ikonu vidíte výše, je to proto, [nejnovější verzi dev kanálu: http://www.chromium.org/getting-involved/dev-channel] přešel na ikonu ze starší styl.

Povolení Skryté Gold Ikona

Jediné, co musíte udělat, je otevřít okno Vlastnosti zástupce a vedoucí k Změnit ikonu.

image

Uvnitř Změnit ikonu dialogu najdete spoustu ikon-bohužel, další 3 jsou nízké rozlišení-ikony, ale můžete přepnout do zlata jeden z tady.

image

Zlato ikona vypadá dost sladký, když kolík, aby hlavní panel Windows 7, stejně ...

image

Připnout vaše, jen un-pinový ten, který máte teď, a pak swap na ikonu zástupce, a pravým tlačítkem myši a vyberte-Pin na panelu.

Aktualizace: ano, zlato ikona z Kanárských stavět, ale většina lidí si neuvědomuje, že je uložen v spustitelný soubor pro pravidelné verze. Pokud si chcete stáhnout všechny ikony, včetně modrou ikonu Chromium, můžete tak učinit na následující odkaz. Budete se muset ukládat někam, a ručně vybrat ikonu cestu na obrazovce Změnit ikonu.

[Stáhněte si nový Google Chrome ikony:http://carlosjj.deviantart.com/art/new-google-chrome-icons-201136748] [deviantart]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire