dimanche 10 avril 2011

Jak odebrat Lidé a předměty z fotografií ve Photoshopu

Možná si myslíte, že je to složitý proces k odstranění objektů z fotografií. Ale opravdu Photoshop dělá to docela jednoduché, i když odstraní všechny stopy člověka z digitálních fotografií. Přečtěte si o to vidět, jak snadné to je.

Photoshop byl původně vytvořen, aby se program pro úpravu obrázků, a vyniká na to. S téměř žádné zkušenosti Photoshop může každý začátečník začít odstraňovat objekty nebo lidi z jejich fotografií. Máte nějaké přátele, photobombed jinak skvělý pic? Řekni jim, že jejich loučení, protože tady je návod, jak se jich zbavit s Photoshopem!

Nástroje pro odstranění objektů

sshot-145

Odebrání objektu není opravdu "kouzelný" práci. Vaším cílem je v podstatě zakrýt informace, které nechcete v obraze s informacemi chceš. V tomto ilustrační foto, chceme odstranit kouření doutníku muž, a opustit gejš. Zde je několik nástrojů, které mohou být užitečné při práci spokoušet tento druh úkolu.

clone stamp toolpattern stamp

Klonovací razítko a vzor Nástroj razítko: Ukázky části obrázku z pozadí, a umožňuje malovat do obrázku pomocí myši, nebo stylusu.

eraserbrush

Eraser a štětec Nástroje: Malování bytu barev a tvarů, a vymazat klonovaných vrstvy obrazové informace. Základní, dolů a špinavé nástroje pro úpravu fotografií.

pen toolquick selectionlassocrop

Pero, rychlý výběr, laso, a plodin nástroje: Vyberte, izolovat aodstranění části snímku s těmito nástroji pro výběr. Všechny užitečné v jejich vlastní cestě. Někteří, jako pero nástroj, se přízračně tvrdý na začátečníky.

Odstraňte Osoba s klonovací razítko Tool (Video)


Video výše používá nástroje klonovací razítko pro odběr vzorků a malovat s pozadím textury. Je to jednoduchý nástroj používat, ačkoli to může být matoucí, případně pult-intuitivní. Zde je několik rad, navíc se na video výše.

  • Vyberte klávesovou zkratku s vybrat nástroj klonovací razítko z nabídky Nástroje panelu.
  • Vždy vytvořit kopii vrstvy pozadí, než dělá těžkou editací kliknutím pravým tlačítkem myši na pozadí v panelu Vrstvy a volbou "Duplicitní".
  • Držet alt s Clone vybrané nástroje a klepněte na libovolné místo v obrázku na vzorku této oblasti.
  • Když jste odběru plochu, kurzor je "neutrálních" s vaším vzorek. Když se barva, vaše pohyby se nachází vzorek.
  • Se můžete obrátit "neutrálních" nastavení vypnout klepnutím na sshot-147 Volby v panelu v horní části obrazovky, pokud chcete.
  • Změňte své velikosti štětce a tvrdost jak je znázorněno na video pravým-kliknutím v obrázku.
  • Použijte svůj laso zkopírovat a vložit kousky vašeho obrazu, aby se zakrýt některé části, které se zdají vhodné.

Photoshop Magic s "Content-Aware Vyplňte"

sshot-140"sshot-141"

Jedním z rysů punc CS5 je "Content-Aware Vyplňte." Obsah vědom výplň může být vynikající zkratku k odstranění předmětů a dokonce i lidé ve Photoshopu, ale to je poněkud omezen, a mohou plést. Zde je základní popis, jak to funguje.

sshot-140

Vyberte objekt pomocí nástroje laso, klávesová zkratka L . Lasso funguje jako tato volba může být hrubý.

sshot-135

Přejděte na Úpravy> Vyplnit, a vyberte "Content-Aware," jak je znázorněnovýše, z pull-down menu.

sshot-141

Je to překvapivě jednoduché. Po nějakém zpracování, Photoshop má práce provádí odstranění objektu za vás. To trvá několik okamžiků, a to není ideální, takže buďte připraveni na dotek to s některými kopírovat-vložit, nebo nějaké razítko Clone akci.

Obsah Aware Vyplňte má své meze

sshot-134

Mějte na paměti, že obsah Aware Výplň je určen pro použití s ​​jinými technikami v mysli. To není vždy perfektně, ale může vám to skvělé výchozí místo.

sshot-134

Take tento obrázek například. Je to vlastně věrohodné skrýt toto číslo, a aby tento obraz vypadat, jako by nikdy nebyl tam vůbec.

sshot-135

S výběrem z pomocí nástroje laso, přejděte na Úpravy> Vyplnit a vyberte "obsah Aware" znovu.

sshot-136

Výsledkem je překvapivě dobrá, ale jak můžete vidět, si zaslouží nějaké osahávat. S výsledkem, jako je tento, budete muset dostat své špinavé ruce s kopírovat-vložit vytvořit uvěřitelný linky v pozadí. S mnoha fotografiemi, bude obsah Aware Vyplňte jednoduše dostat zmatený a dá vám výsledky nebudete spokojeni.

Dodatečné Touch Up Bad textury pozadí se vzorkem Nástroj razítko

0px; hranice: 0px; "title =" sshot-150 "src =" http://dl.dropbox.com/u/21986221/sshot-150.png "border =" 0 "alt =" sshot-150 "Šířka = "400" height = "448" />

Pro perfekcionista, vyčištění lumpy vypadající textury, které klonovací razítko můžete nechat je poměrně jednoduchá pomocí nástroje Razítko vzor.

sshot-130

Vzorek kus obrázku s Marquee Tool, klávesová zkratka m .

sshot-131

Přejděte na Úpravy> Definovat vzorek pro vytvoření nového vzoru z vašeho výběru. Klepněte na tlačítko OK pro pokračování.

Klikněte a podržte na nástroj klonovací razítko v panelu nástrojů, dokud si můžete vybrat vzor Nástroj razítko.

sshot-133

Vyberte si svůj nový model v nabídce Volby v horní části obrazovky, v nabídce možností.

sshot-152

Pak jednoduše klikněte pravým tlačítkem myši na obrázku, aby se vybrat jako měkký štětec, jak lze malovat.

"sshot-155"

Malování na vaše image, dokud vaše pozadí není tak hladký, jak chcete být, takže si maloval mimo objekt více a více vidět.

Pokud se vám čáry z opakovaných textury, experiment soustružení sshot-147 zapnutí a vypnutí a barvy nad nimi.

sshot-156

Kromě tohoto, jednoduché použití nástroje Crop, zástupce c , Může kompozici obrazu, takže to vypadalo, jako by to nikdy jiný objekt v ní vůbec.Zkombinujte tyto techniky najít metodu, která funguje nejlépe pro vaše snímky.

Máte dotazy nebo připomínky týkající se grafiky, fotografií, typy souborů, nebo Photoshop? Své dotazy zasílejte [ericgoodnight@howtogeek.com: mailto: ericgoodnight@howtogeek.com], a mohou být obsaženy v budoucnu Jak-Geek článek Graphics.

Obrázek Kredity: Geisha Kjótského Gion podle [Todd Laracuenta: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Geisha_Kyoto_Gion.jpg] přes Wikipedia, používané v rámci [Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by- sa/3.0 /]. Moai Rano Raraku podle [Aurbina: http://en.wikipedia.org/wiki/en:User:Aurbina], ve veřejné doméně. Chris Young návštěv od Wrigley TonyTheTiger, přes Wikipedia, používané v rámci [Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.en].

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire