dimanche 10 avril 2011

Jak změnit umístění souboru ke stažení V Internet Explorer 9

Microsoft Internet Explorer 9 ukládá soubory automaticky Users \ uživatelské jméno \ stažení složku, která je obvykle uložen na oddíl, který je nainstalován systém Windows. Někteří uživatelé mohou chtít přesunout umístění ke stažení na jiný pevný disk nebo oddíl. Uživatelé s Solid State Drive například, nebo uživatele s málo místa vlevo na disku systému Windows, může chtít, aby zvážila přesunutí stahování souborů složky, aby se zabránilo otázkách vesmíru na disku.

Možnost upravit stažení složka je postaven přímo v Internet Explorer 9. Osobně jsem vyzkoušel nastavení v Internet Explorer 9 RC na Windows 7. Je pravděpodobné, že uživatelé Windows Vista budou mít k dispozici stejné možnosti.

Otevřete Internet Explorer 9 a pak Zobrazit stažení okna. To lze provést pomocí klávesové zkratky Ctrl-j, nebo kliknutím na Nástroje> Zobrazit stažení v menu řádku prohlížeče.

[ view downloads : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/view-downloads.jpg]

Zobrazit stažení okně se zobrazí poslední uživatel zahájila stažení spolu s informací, kde byly uloženy. Pokud stahování lokalitanikdy nebyl změněn, je ke stažení zobrazí ve sloupci s odkazem na umístění složky pro stahování z uživatelského profilu je uvedeno výše.

Klikněte na Možnosti v levém dolním rohu obrazovky se otevře další okno s možností změny, které složky pro stahování na jinou cestu.

[ internet explorer download options : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/internet-explorer-download-options.jpg]

Výchozí umístění pro stažení je zobrazeno, stejně jako možnost procházet pevný disk pro nové umístění.

[ change internet explorer downloads folder : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/change-internet-explorer-downloads-folder.jpg]

Klikněte na Procházet se otevře složku prohlížeč, aby se nové složky výchozí složky pro stahování z Internet Explorer 9 prohlížeče. Jedinou další možnostív možnosti stahování je možnost vypnout upozornění, když ke stažení kompletní.

Internet Explorer 9 bude používat nové umístění ke stažení pro všechny budoucí stahování souborů od tohoto okamžiku.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire