dimanche 10 avril 2011

Kdo opravdu používá Facebook a Twitter?

Některé úžasné grafy byly dnes zveřejnila [Digitální Lékaři: http://www.digitalsurgeons.com/facebook-vs-twitter-infographic/] ukazuje demografický rozpis toho, kdo skutečně používá sociální sítě Facebook a Twitter. To odhaluje některé velice zajímavé údaje. To zahrnuje skutečnost, že z 500 milionů uživatelů Facebooku je, masivní 41% přihlásit se každý den a to 12%, to je 60 milionů lidí, aktualizovat svůj stav každý den.

Pohlaví šíření je v zásadě rovná se 54% uživatelů Facebooku se mužů a 46% žen. Největší skupiny, pokud jde o příjmy, jsou lidé vydělávají mezi $ a $ 26K 75K. Lidé vydělávají méně než toto tvoří 13% jeho uživatelské základny.

Obecné povědomí o službách v myslích široké veřejnosti jsou vynikající s 88% lidí, kteří si vědom Facebooku a 87% lidí si vědomi Twitter.

Na Twitter 27% uživatelů přihlásit každý den a více než polovina všech uživatelů, 52% aktualizovat svůj stav každý den. Opět úroveň příjmů uživatelé jsou stejné jako na Facebooku.

Pokud jde o uživatele věku, je tu širokou škálu věkových kategorií uživatelů Facebooku a až do 54 let, když to ocasy off. Twitter uživatelé mají tendenci být starší, ale zase ocas vystoupit na 54.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire