lundi 11 avril 2011

Koláž je aktualizace a prozradí

Koláží jsou skvělý způsob, jak vyjádřit sám sebe, nebo vytvořit nádherný dárek pro osobní miloval jednu nebo blízký přítel. Je to koláž, která je k dispozici ve volném omezená verze a komerční verze, nabízí k vytvoření koláží ve třech jednoduchých krocích.

Fotografie jsou přidány v prvním kroku. Aplikace podporuje populární formáty jpg, png, gif, bmp a tga. Jednoho nebo více fotografií můžete snadno přidat se klikněte na tlačítko Přidat nebo výběr Soubor> Přidat soubory. Fotky jsou pak zpracovány a zobrazeny jako miniatury v levém postranním panelu.

[ collage it : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/collage-it.jpg]

Klikněte na Vytvořit rozložení vytvoří vzorek fotografické koláže z fotografií, které byly načteny uživatelem. Je možné přizpůsobovat vzhled poté, co bylo naloženo. K dispozici pro výběr jsou možnosti používat omezené množství fotografií, nastavit prostor a prostor, otáčet fotografie a zvýšit množství náhradních prostor.

Kartě Fotografie nabízí k odebrání a konfigurovat fotorámečky a stíny.

Pozadí může býtnakonfigurován s klikněte na tlačítko pozadí v dolní části obrazovky. Zde je možné použít gradient, plné výplně nebo jednotlivý snímek.

Tlačítko nastavení stránky nabízí možnosti, jak změnit velikost koláž. K dispozici pro výběr jsou A4, A3, A2, A1, desktop tapety velikosti, zápisníku, pohlednice nebo vlastní velikost.

[ photo collage : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/photo-collage.jpg]

Rozložení lze uložit a načíst. To je užitečné, pokud jste vytvořili konkrétní rozložení, které chcete použít v budoucnu znovu.

Klikněte na tlačítko Uložit uloží vlastní fotografické koláže jako obrázek na místní pevný disk, takže je snadné jej poslat e-mailem, nahrát ji na image hosting web nebo sociální síť nebo jej vytisknout.

Collage Je snadné použití fotokoláž tvůrce, že uživatelé všech úrovní zkušeností můžete použít k vytvoření koláží s. Hlavní slabinou aplikace je chybějící schopnost pohybovat kolem fotky individuálně na stránce. Další rozložení, jako by fotokoláž, která vypadá jako srdce, byly velké jakodobře.

[Collage To: http://www.collageitfree.com/] je k dispozici pro Windows a Macintosh. Vývojáři dali mi 20 licenční klíče, které bych chtěl dát pryč. Jen zanechat komentář, a dejte mi vědět, co byste chtěli, aby se koláž o šanci vyhrát jednu z licencí.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire