lundi 11 avril 2011

Nalezení zdarma Wi-Fi na cestách

Cestování je čistá radost a v současné technologie-řízený svět, cestování se stala o to více snadné, uživatelsky příjemné a vzrušující. Na rozdíl od starých časů, kdy cestování znamenal jen balení oblečení a opuštění, dnešní cesta zahrnuje mnohem více. Vzácné je cestovatel, který cestuje bez technologické základy dnes: iPod, iPhone (nebo jakékoliv jiné high-end telefonů, jako každá z Blackberry nebo HTC), tím IPAD, notebook, digitální fotoaparát ... seznam je nekonečný . Většina z těchto miniaplikací prací nebo využívá internet, a připojí pomocí 3G, kabelové LAN nebo Wi-Fi. Teď když 3G je jen nahoru-a-přichází, a je poměrně drahé, kabelové LAN vyžaduje fyzický kabel se připojí, a to pouze notebooky práci pomocí tohoto. Nejvýhodnější, a také nejčastěji provádí volba je tedy Wi-Fi, a to je služba, která je již k dispozici ve většině částí světa, a požaduje, aby nejméně potíží, a je to nejrychlejší způsob, jak se můžete připojit k internetu.

Co přesně je Wi-Fi? Slyšeli jsme termín tak často, ale jen velmi málo ví, co to vlastně znamená. Je to prostředek k přístupu na internet přes signály, které cestují přes vzduch, nebo bezdrátové signály, které jsou přenášeny do zařízení, které podporuje Wi-Fi připojení od Wi-Firouter, který podle pořadí je fyzicky připojen k internetu pomocí drátu. Tak router vysílá, nebo "cesty" signály všichni kolem toho, obvykle omezený na zvláštní poloměru, který závisí na značku routeru. Jakékoli zařízení s Wi-Fi schopnosti může mít přístup k internetu prostřednictvím přijímání a předávání těchto signálů. Tak Wi-Fi je velmi uživatelsky příjemný volby, a byl úspěšně provedeny v místech po celém světě, jako jsou letiště, konferenční salonky, restaurace, školy, vysoké školy, univerzity, železničních stanic a hotelů. Těchto místech, obvykle volal "hotspoty", se vztahuje routery, které poskytují přístup k internetu.

[ free wifi : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/free-wifi.png]

přes http://xkcd.com/416/

Obecně lze říci, protože na internetu není zadarmo nikomu, Wi-Fi routery jsou heslo-chránit, a přístup k internetu je omezen na autorizované osoby. Omezený přístup je také v platnosti, aby se zabránilo nezákonným činnostem ze koná, a aby se zabránilo zneužívání internetu. Tak letiště, vlakové terminály a všechny dalšímísta, která poskytují Wi-Fi rozdávat uživatelské jméno a heslo, které umožňuje uživateli přihlásit se k Wi-Fi sítě, za cenu. Tak si koupíte internet, ale na rozdíl od kybernetické kavárny, dostanete se posadit kam chcete, a budete potřebovat svůj vlastní přístroj, který má Wi-Fi schopnosti. Takže nebuďte překvapeni, pokud jdete na místo, které má "Toto místo je hotspot" nebo "Wi-Fi zde uvedené" napsané znaky a při zapnutí zařízení Wi-Fi a otevřít prohlížeč, uvidíte Stránka, která žádá o uživatelské jméno a heslo, nebo jen heslo, v některých případech. Buď bude nutné zakoupit na dobu určitou, nebo požádat o povolení, jak je na mnoha místech poskytují bezplatné Wi-Fi pro zaměstnance, jejich rodiny, a tak podobně. Nyní při použití Wi-Fi na místě, které si často je jednoduchý proces, skutečná hádka začíná, když jste na cestách, a musí být připojen k internetu neustále. Nebojte se, protože Wi-Fi je tady!

Ano, slyšeli jste to správně! Wi-Fi! Jak? Vy se ptáte. No ne každý prodává internet, mnoho poskytne mu zdarma v rámci omezené vzdálenosti! Existuje mnoho letišť po celém světě, které nabízejí bezplatné Wi-Fi. Mnoho restaurací řetězce, jako McDonalds a Starbucks nabízejí bezplatné Wi-Fi připojení na internet na několika místech obchodě po celém světě. Vše, co musíte udělat, je požádat, nebo se podívejte nana internetových stránkách konkrétní obchod, který je umístěn v místě, budete cestovat. Nejen tyto, mnoho autobusových společností, hotelů, restaurací a nabízejí bezplatné Wi-Fi také. Nejlepší způsob, jak vyhledávat Wi-Fi by bylo vyhledat. Stačí zapnout Wi-Fi telefonu nebo notebooku, a ve většině případů to začne dělat, automatické vyhledávání Wi-Fi sítí v okolí. S největší pravděpodobností uvidíte seznam tří nebo čtyř sítí Wi-Fi, které byly zjištěny v přístroji. Teď už jen stačí vyzkoušet každý z nich. Většinou si můžete udělat z poskytovatele a při pohledu na název sítě. Například, pokud sedíte v restauraci McDonalds, a pokud vaše síťové skenování se zobrazí výsledek s názvem "McD", pak si můžete být jistá, že to patří k obchodu.

Navíc, pokud používáte notebook, můžete si dokonce zkontrolovat sílu signálu jsou k dispozici Wi-Fi sítí v oblasti, a tak si vybrat nejsilnější. Notebooky jsou nejjednodušší způsob, jak najít bezplatné Wi-Fi, které jsou vyrobeny pro připojení a použitý hardware je velmi účinná při vyhledávání Wi-Fi sítí. Pokud používáte mobilní telefon, pak se vaše práce může být jednodušší becausemany telefonů nyní přichází s pre-nainstalované aplikace, nebo aplikace, které vyhledávat Wi-Fi sítí, a dokonce i při absenci Wi-Fisignály mohou zobrazit umístění bezplatné Wi-Fi hotspotů v místě, které jste současné palců Další způsob, jak se můžete podívat na bezplatné Wi-Fi je tím, že půjdete na různých místech, jako jsou kavárny, letiště, hotely a restauracemi. Na mnoha místech nabízejí bezplatné Wi-Fi, takže zákazníci si nenechte ujít důležité úkoly, a svým způsobem také ujistěte se, že se vrátí, protože služba je dobrý. Takto můžete najít bezplatné Wi-Fi v mnoha směrech.

Nicméně, pokud jste příliš líní na to udělat vše, skenování a veškeré cestování, nebojte se. Tam je jen správné nástroje, které to udělá za vás. Webové stránky, jako například wififreespot.com nabízí podrobný a úplný výpis bezplatné Wi-Fi hotspoty po celém světě. Oni dokonce seznam podle stavu a podle regionu. Dalším velkým možností je WeFi, bezplatná aplikace pro Windows, který využívá údaje uvedené uživatelů a vytváří databáze Wi-Fi hotspotů, a dá vám všechny detaily jsou k dispozici Wi-Fi sítí jednou stáhnout a aktivovat. Podobné aplikace existují pro chytré telefony, a s trochou vyhledávání v telefonu App Store, můžete si najít něco velmi užitečné. Tak šťastnáWi-Fiing!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire