dimanche 10 avril 2011

Opravy Windows Media Player s Microsoft Fix je

Společnost Microsoft vydala novou Fix je řešení opravit několik Windows Media Player řešení. Fix Je to řešení je skript, který běží jako každý jiný spustitelný soubor. To bude přímo opravit problémy v operačním systému Windows nebo programy na něm běží bez dalšího zásahu uživatele.

Windows Media Player Fix Je opravy několik problémů, které uživatelé mohou nastat při pokusu o spuštění vestavěný multimediální přehrávač.

  • Windows Media Player 11 nebo novější pády nebo přestane reagovat.
  • Windows Media Player se nespustí vůbec, nebo některé z jeho prvků uživatelského rozhraní zůstanou prázdné.
  • Streamovaného videa nebo nehrajete, protože nastavení sítě Windows Media streaming jsou zkorumpovaní.
  • Uživatelé setkání prohlížení a vyhledávání problémů v programu Windows Media Player. To může být způsobeno tím, poškozený knihovny Windows Media Player.
  • Instalované kopie Nero Burning Video plugin způsobí, Windows Media Player se zhroutí, nebo přestane reagovat. To je způsobeno neslučitelností.

[ microsoft fix-it : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/microsoft-fix-it.jpg]

Windows Media Player uživatele, kteří zažívají některé z výše uvedených otázek [chtít: http://support.microsoft.com/mats/windows_media_player_diagnostic # smchome] stáhnout Fix je nástroj pro jejich systém. Jediné, co musíte udělat, je na místě jej spustit, a postupujte podle pokynů.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire