mardi 12 avril 2011

Pátek Fun: Carveola Incident

carveola-incident-00

Bylo to dlouhé a nudné týden v práci? Pak, jak něco oživit věci se trochu? V tomto týdnu hře budete dostávat rozkazy se připojit k nově vytvořené pracovní skupina složená z vojáků z příbuzných a bývalý nepřátelské jednotky na konci 1. světové války. Vaším úkolem je vyšetřit podivné pozorování okolí tajemné opuštěné příkopu line.

Incident Carveola

Cílem hry je bránit zákopy a vymýcení zombie hrozbu za každou cenu. Musíte mít řádek bez ohledu na to!

carveola-incident-01

Každá úroveň hry bude poskytovat deník-založené položky vyplnit příběh, jak si boj o přežití proti zombie. Směrem k dolní části můžete vidět počet vojáků máte k dispozici umístit podél příkopu.

"carveola-incident-02"

Můžete ručně umístit své vojáky do specifické pozice na základě vašich strategických plánů nebo klikněte na tlačítko Náhodné a vybrat si své pozice hra pro vás. Když jste dokončili umístění vašich vojáků klikněte na tlačítko Pokračovat.

carveola-incident-03

Než začnete první úroveň, objeví se vám následující přehled hry, aby vám pomohl se seznámit s rozvržení obrazovky a jak hrát.

Ovládání hry

  • Pomocí myši na cíl a klikněte levým tlačítkem na oheň
  • Pomocí myši se pohybovat vlevo a vpravo podél příkopu
  • Stiskněte tlačítko "R" na dobíjení zbraně
  • Klikněte na dostupných dělostřelecké ikon (vlevo nahoře), potom klikněte na zemi na objednávku dělostřeleckou
  • Stiskněte tlačítko "P" pozastavit a obnovit hru

"carveola-incident-04"

Můžete sledovat své zbývající kola před překládce v levém horním rohu, rýhy zdraví ve střední-horní části, a dávejte pozor na příchozí zombie pomocí kombinace map-radar v pravém horním rohu.

carveola-incident-05

Kontrola v levém horním rohu budete moci říct, když vaše dělostřelecké zbraně jsou připraveni vyrazit. Kde jsou všechny ty zombie z?!

carveola-incident-06

Na konci každého kola uvidíte vaše statistiky pro každou úroveň a pro hru jako celek. Tak daleko, tak dobrý. Klikněte na tlačítko Pokračovat a přejděte na zbraních Shop ...

"carveola-incident-07"

Můžete přidat více vojáků do vaší skupiny zde, ale mějte na paměti, že každý typ bude mít různé ceny a schopnosti v boji, proto si moudře! Jakmile budete mít odemčený více typů pak si můžete vybrat, které osobní zbraň a dělostřelecké stávky typ použít v příštím kole.

carveola-incident-08

Naše špatná skupina vojáků přežili boje zombie během dne, ale příchod tmy přidává zcela novou úroveň strachu!

carveola-incident-09

Naštěstí naši vojáci mají nové posily pomoct!

carveola-incident-10

Více zombie! Všimněte si, že kombinace map-radar ... tam jsou tmavší opáleníoblasti viditelného nyní představují oblasti podél příkopu mimo obrazovku současné vizuální rozsahu. Budete muset pospíšit na těchto oblastí pomoci bránit vojáky pod vaším velením.

Držte line seržant a hodně štěstí!

carveola-incident-11

[Přehrát Carveola incident: http://www.freewebarcade.com/game/carveola-incident/]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire