lundi 11 avril 2011

Pravda Zabezpečení systému Windows Tweaker Pro

Pravda Zabezpečení systému Tweaker nabízí ke změně, povolit nebo zakázat více než 450 spojené s bezpečností nastavení v systému Windows. Přenosné aplikace se zaměřuje na uživatele omezení, které jsou rozděleny do kategorií v rozhraní aplikace. Více než 20 kategorií, jsou k dispozici z toho nějaký odkaz na sub-kategorií. Mezi nimi nastavení zabezpečení pro aplikaci Internet Explorer, Windows Media Player, Plánovač úloh, systému souborů nebo počítačové sítě.

Jednotlivé možnosti se zobrazí s rámečky k jejich aktivaci a deaktivaci. Každá položka nabízí popis jeho dopad, když je vybrána. Podívejte se na screenshot níže příklad toho, jak to vypadá v žádosti.

[ true system security tweaker : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/true-system-security-tweaker.jpg]

To může trvat i přes hodinu projít všechna nastavení k dispozici. Zde je několik nastavení, například zabezpečení, které nabízí aplikace:

  • Zakázat připojení k síti průvodce
  • Zakázat drag and drop v nabídce Start
  • Nepohybujtesmazané soubory na Windows Koš
  • Zakázat přidávání a mazání tiskáren
  • Zakázat Správce úloh systému Windows

Tento nástroj se zdá být z velké části určeny k ovládání těchto nastavení pro ostatní uživatele systému. I když je možné povolit nebo zakázat pomocí zásad skupiny nebo kanceláři, je to často jednodušší úkol používat software jako True Zabezpečení systému Tweaker za to.

Je možné nastavit heslo správce, aby se zabránilo neoprávněnému přístupu a manipulaci s nastavením. Resetovat všechna nastavení na jejich výchozí hodnoty je k dispozici také.

Objeví se výzva, když je žádost uzavřena v případě, že změny by měly být uloženy pro přihlášeného uživatele.

Pravda Zabezpečení systému Tweaker je k dispozici pro 32-bit a 64-bitové verze operačního systému Windows. Tato aplikace je [k dispozici: http://www.coolstuff.ws/software/systweaker] pro přímé stažení. Pro uživatele, kteří mohou požádat o zdrojový kód Delphi oddeveloper.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire