dimanche 10 avril 2011

Skins.be Wallpaper Downloader

Skins.be je populární osobnost a kvalitní model tapety webové stránky na internetu. Tapety na těchto stránkách jsou neustále aktualizovány a jsou nabízeny v několika rozlišeních. Tapety na plochu si můžete stáhnout v nejvhodnější usnesení místního počítačového systému jejich použití jako pozadí plochy.

Bezplatná aplikace Skins.be Downloader automatizuje tohoto procesu. Softwarový program nabízí dvě základní funkce. První vlastností je možnost zobrazení náhodných tapety na webových stránkách v rozhraní programu. To je pak možné zvětšit obraz pro bližší pohled nebo nastavit ji jako novou tapetu. Název celebrity se zobrazí v okně programu stejně.

[ skins.be downloader : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/skins.be-downloader.jpg]

Klepněte na tlačítko Další tapety používá náhodný obrázek z webové stránky přímo jako tapetu na počítači. Druhý celovečerní automatizuje proces. Tento software lze nakonfigurovat pro stahování a nastavit novou tapetu na spuštění aplikace, která funguje dobře, když jeho spojení sautostart možnost spuštění programu při startu Windows.

Je možné nakonfigurovat software pouze zobrazení tapety, které se vejdou na obrazovku velikosti monitoru počítače. Uživatelé, kteří nevadí, můžete nakonfigurovat menší plochu, aby roztáhly nebo středisku.

Skins.be Downloader obsahuje možnost změnit pozadí pracovní plochy pravidelně. Intervaly mezi jedním a 240 minut je k dispozici pro výběr. Malé množství tapet na skins.be obsahovat nahotu, je doporučeno uvážení.

Tapeta je downloader [Nabízíme: http://sourceforge.net/projects/skinsbedownload/] ke stažení na stránkách projektu Sourceforge. Open source software je kompatibilní s většinou 32-bit a 64-bitové verze operačního systému Windows. Je ideální pro uživatele, kteří chtějí vidět fotky z populárních ženských celebrit, jako jsou Avril Lavigne, Eva Longoria, Jessica Alba nebo NaomiWattů.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire