lundi 11 avril 2011

Vytvořit lépe vypadající Excel Grafy s čistým Grafy

Čistý Grafy je lehký add-in pro Microsoft Excel, které mohou zlepšit Excel grafy v mnoha způsoby. To řeší několik vím, otázky, jako je těžké číst etikety, škálování otázky, velikost písma a otázky barevný kontrast.

Čistý Charts je nainstalován spuštěním Clean Grafy Installer.xls soubor po rozbalení obsah stáhnout do místního adresáře. Excel uživatelé potřebují, aby se ujistil, že makra jsou zapnuty, které může být provedeno s klepněte na tlačítko v aplikaci Excel 2010. Uživatelé předchozích verzí aplikace Excel je třeba jít do Nástroje> Makro> Zabezpečení a zvolte střední úroveň zabezpečení.

Tato šablona se zobrazí možnosti pro instalaci Čistý Grafy jako add-in, odinstalujte dříve nainstalované verze add-in nebo zkuste Čistý Grafy na aktivním listu.

[ chart before optimization : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/chart-before-optimization.jpg]

Čistý Grafy se zobrazí okno s možnostmi, kdykoli je aktivní v rámci aplikace Excel. Všechny čištění možnosti jsou automaticky vybrány s možností odstranit ty, které nejsou potřebné, nebo chtěl.

  • Fix písmoVelikosti
  • Opravit popisky os a měřítka
  • Fix 3D
  • Fix barvy
  • Fix graf nevyžádané

[ clean a chart : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/clean-a-chart.jpg]

Podívejte se na graf před a po optimalizaci níže.

[ chart before optimization : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/chart-before-optimization1.jpg]

[ chart after optimization : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/chart-after-optimization.jpg]

Výsledkem je čistší, profesionálně vypadající graf. Excel Add-in, který zní buď do menu Formát nebo menu Add-Ins, pokud Excel 2010 je používán. Nabízí možnosti, jak vyčistit všechny grafy, které jsouotevřít nebo jen konkrétní graf, který se zobrazí na obrazovce.

Čistý Grafy mohou obrátit neprofesionální hledá Excel tabulky do profesionálních. Jeho dávkovém režimu, který umožňuje konverzi více grafů najednou, zajišťuje, že konverze není nutné, aby se stal nudný proces.

Excel Add-in občas má potíže zpracování komplexních grafů. Je to dobrý nápad mít záložní kopii dokumentu připraven jen v případě, i když se zpět funkce by mělo stačit k návratu do starých zobrazení grafu, pokud něco nedopadlo vpravo.

Čistý Charts je kompatibilní s Excel 2010, 2007 a 2003. To si můžete stáhnout [od: http://www.juiceanalytics.com/writing/fixing-excel-charts/] vývojáře webových stránek. Excel add-on zobrazí chybové hlášení při instalaci pod Excel 2010. To se však instalovat v pohodě v add-in adresáře:. ([Přes http://www.freewaregenius.com/2011/02/07/cleancharts-excel-add-on-creates-better-looking-charts-with -a-jeden-klik / # utm_source = FeedBurner & utm_medium = doplňkové & utm_campaign = feed% 3A + + Freewaregeniuscom% 28freewaregenius.com% 29])

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire