dimanche 10 avril 2011

Zeptejte se čtenáři: The Two-Step se Přihlásit Proces ověřování - Bezpečnost Boost nebo Just Another Bezproblémové?

ask-the-readers-logo-banner-no-shadow

Google nedávno představil nový volitelný dvou-krok přihlášení ověřovacího procesu pro Google účty pomoci zvýšit bezpečnost účtu. Co bychom chtěli vědět, tento týden je, pokud si myslíte, že to skutečně pomůže zlepšit zabezpečení účtu, by měla být provedena ostatní kromě Google, nebo by jednoduše přidat novou vrstvu hádka s pomocí své účty.

two-step-login-process

Foto [Oficiální Google Blog: http://googleblog.blogspot.com/2011/02/advanced-sign-in-security-for-your.html].

Spousta lidí byla opravdu nadšená, kdo se dozví o nových Google je dva-krokem procesu přihlášení ověření budou dostupné pro použití na svých pravidelných Google účty. Google Apps účty měli možnost k dispozici několik měsíců, takže pokud jste čekali na topak nyní je čas dopřát. Můžete nastavit nový dva-krokem procesu ověřování přes stránku Nastavení účtu, kde uživatelsky příjemný průvodce vám pomůže průvodce vás provede procesem nastavení. Ověřovací kódy bude zaslán na vaší primární telefon, ale instalační proces bude také vám umožní vytvořit zálohu telefonu a schopnost vytvořit záložní kódy v případě, že ztratíte přístup k primárním telefonu.

Skvělá věc, o nový proces je, že je volitelný ... a volba je určitě dobrá věc. V závislosti na vaší zkušeností z minulosti, může to být právě to, co potřebovali pomoci udržet své účty bezpečná, nebo jen získat lepší pocit bezpečí pro Vaše účty. Pak znovu to nemusí být tak velký obchod ani způsob, jak pro vás, pokud tyto účty nemají vysokou hodnotu (nebo profil) s nimi spojené.

Ale teď na maso věci. Je vysoce pravděpodobné, že by to mohlo kopnout-start podobnými iniciativami jiní, jako je Microsoft, Yahoo, Facebook, Twitter, atd. pomoci zlepšit zabezpečení účtu. Je tato úroveň zabezpečení něco, co byste chtěli vidět k dispozici pro všechny své účty online? Je to i dobrý nápad / metody pro zlepšení bezpečnosti? Chtěli byste, aby byl volitelný, nebo pevný jako výchozípovinné nastavení? Myslíte si, že by to prostě přidat novou vrstvu hádka s pomocí svých online účtů? Existuje nějaký jiný způsob, který byste rádi viděli inicializován s cílem zlepšit bezpečnost účtu? Dejte nám vědět vaše myšlenky v komentářích!

Jak-Geek Ankety vyžaduje Javascript. Prosím [Klikněte zde pro zobrazení Anketa: http://www.howtogeek.com/howto/43699/ask-the-readers-the-two-step-login-verification-process-security-boost-or-just-another -hádka /].

Poznámka: Můžete se dozvědět více o nové Google dvou-krokem procesu ověřování a jak jej můžete nastavit zde:

[Rozšířené Sign-in zabezpečení svého účtu Google: http://googleblog.blogspot.com/2011/02/advanced-sign-in-security-for-your.html]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire