dimanche 10 avril 2011

Balabolka zdarma Text-To-Speech Software

Stejně jako automatizované počítačové překlady, převod textu na řeč aplikace nabízejí solidní, ale zdaleka dokonalý výsledek. Přesto, pokud jste si museli vybrat mezi nechápal, nebo čtení vůbec a počítačové možnosti, které bych nejspíš vybrat ty počítačové.

Balabolka je volný text-k-rychlostní software pro operační systém Windows. Program využívá všech počítačových hlasů, které jsou nainstalovány na počítači, což znamená, že je možné instalovat další volné nebo obchodní projevu balíčky pro zvýšení výkonu, nebo přidat podporu pro různé jazyky.

Rozhraní vypadá velmi podobně jako standardní rozhraní poznámek, s výjimkou "řeč" panelu v horní části. Uživatelé si mohou vybrat Microsoft Speech API (výběr byl SAPI 4 nebo 5 na Windows 7 Pro) a hlas balíček z rozbalovací nabídky. Dále je možné měnit různá nastavení, která ovlivní hlasu a řeči, například rychlost čtení, hřiště nebo objemu.

[ free text to speech software :http://dl.dropbox.com/u/21986221/free-text-to-speech-software.jpg]

Balabolka podporuje mnoho různých formátů souborů z prostého txt do formátu HTML, PDF, docx, epub a fb2 archivovat formáty jako ZIP a RAR.

Volby číst nahlas, zastavení a pozastavení jsou k dispozici v rozhraní a také pomocí klávesových zkratek. Jedna zajímavá možnost je možnost ukládat audio soubory, které v podstatě znamená, že uživatelé mohou obrátit podporovaných textových dokumentů do zvukových souborů, jako jsou MP3 nebo WAV. To je zajímavé pro uživatele, kteří potřebují číst / poslouchat něco, ale raději dělat tak na cestách.

Výstupy lze získat poměrně velké závislosti na velikosti textového souboru. Balabolka lze rozdělit audio soubory do více částí.

[ split audio files : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/split-audio-files.jpg]

Vývojář odkazy na několik volných a komerčních hlasové soubory, které lze stáhnout pro přidání různých jazyků aplikace. Doporučuje se stáhnout alespoň jeden nebo dva, protože mají tendenci mít obrovský rozdíl na standardní hlasové součástí operačníhosystém.

[Balabolka: http://www.cross-plus-a.com/balabolka.htm] bezpochyby je jedním z největších volného textu na řeč programy pro operační systém Windows. Aplikace je kompatibilní se všemi 32-bit a 64-bitové verze operačního systému Windows od Windows 2000 na Windows 7.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire