lundi 11 avril 2011

Adobe Souhrnný bulletin zabezpečení Feburary 2011

Adobe Software včera vydané aktualizace pro některé ze svých populárních softwarových aplikací, včetně aktualizací pro aplikace Adobe Reader, Acrobat a Adobe Flash Player. Aktualizace řešení kritických problémů zabezpečení ve zboží, které je povinné aktualizace pro všechny uživatele uvedené produkty.

Tato aktualizace zabezpečení pro aplikaci Adobe Flash Player opravuje několik kritickou chybu v aplikaci Flash Player 10.1.102.64 a starší na Windows, Macintosh, Linux a Solaris. Úspěšné zneužití může "způsobit pád aplikace a mohly by útočníkovi případně umožnit převzít kontrolu nad postiženým systémem."

Aktualizace zvyšuje verzi aplikace Adobe Flash Player 10.2.152.26 ve všech postižených systémech.

Aktualizace lze stáhnout [přímo: http://get.adobe.com/flashplayer/] od Adobe.

Další informace o aktualizaci [dispozici: http://www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb11-02.html] na Bulletin zabezpečení společnosti Adobe stránky.

Adobe Reader, Acrobat

Kritické zranitelnosti byly také uvedeny v Adobe Reader a Acrobat. Postižené verze aplikace Adobe Reader X, Adobe Reader 9.4.1 pro Windows, Macintosh a Unix, a Adobe Acrobat X a starších pro Windows a Macintosh. Prosímna vědomí, že aktualizace obsahuje Adobe Flash Player aktualizace.

Zranitelnosti "by mohly způsobit pád aplikace a případně umožnit útočníkovi převzít kontrolu nad postiženým systémem. Riziko pro uživatele Adobe Reader X je podstatně nižší, protože žádný z těchto problémů obejít chráněný režim snižující závažnost rizika ".

Aktualizace jsou k dispozici ke zvýšení verzi Adobe Reader X 10.0.1, Adobe Reader 9.4.1 na 9.4.2 a Adobe Acrobat X 10.0.1.

Odkazy na stažení pro všechny aplikace jsou ovlivněny [přidáno: http://www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb11-03.html] na bulletin zabezpečení přes stránce Adobe.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire