lundi 11 avril 2011

Firefox 4 Změny: Not Track, adresy URL Link přesunuto dolů

[Firefox 4 Beta 11: http://www.astuces.net/2011/02/08/only-one-more-to-go-firefox-4-beta-11-is-out/] je nyní k dispozici ke stažení na oficiálních stránkách Mozilly. Toto vydání sice je především chyba stanovení uvolnění s výjimkou jedné funkce navíc. Nemusí sledovat funkce, které Mozilla oznámila začátkem tohoto roku je nyní součástí prohlížeče.

Řekněte weby I Don't Want To Be Pásové možnost opt-in volby, což znamená, že je ve výchozím nastavení zakázán. Firefox 4 Beta 11 nebo novější uživatelům najít možnost Nástroje> Možnosti> Upřesnit. Není jasné, proč byla přesunuta na kartu Upřesnit a ne na kartu Osobní údaje, kde se cítí přirozeně.

[ tell web sites I do not want to be tracked : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/tell-web-sites-I-do-not-want-to-be-tracked.jpg]

Tato funkce aktivuje neumožňují sledovat záhlaví, které se bude signálem, webových stránek, které chce uživatel odhlásit ze sledování chování. Webové stránky mají interpretovat správně a záhlavíInzerenti musí se jím řídit pro ni bude mít pozitivní efekt.

Druhá změna je viditelná pouze v pre verzích Firefoxu 4 Beta 12 nebo novější. Mozilla má konečně změnil názor a pohyboval na odkaz url informace z Firefox 4 adresním řádku zpět do dolní části obrazovky prohlížeče. URL jsou nyní zobrazeny v Google Chrome jako módní v levém dolním rohu obrazovky. Uživatelé, kteří mají add-on baru umožnil si všimnout, že spojení informace jsou zveřejněny nad panelu nástrojů.

[ link url information : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/link-url-information.jpg]

Tento krok je určitě krok správným směrem, za to, že cítil odcizený rozhodnutím vývojový tým přesunout informace ve Firefoxu 4 do adresního řádku. Je zajímavé vidět, že tým se vrací některé z designu a rozhraní změny udělali představí v předchozích vývoji sestavení prohlížeče. Zúčastněné uživatelé mohou stáhnout [nejnovější: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/] oficiální beta z Mozillyinternetových stránkách.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire