dimanche 10 avril 2011

DriveLetterView, Správa Windows písmena jednotek

Písmena ve Windows, operační systém přiřadí písmeno jednotky, když je hardware prvním připojení k systému. , Že písmeno jednotky je obvykle držen až do jednotky dostane odpojena znovu.

DriveLetterView je nová aplikace, která zobrazuje NirSoft písmena ze všech zařízení, včetně lokální pevné disky, vzdálené síťové disky, USB disky, flash úložiště a optické mechaniky, jako jsou CD, DVD nebo Blu-Ray disky. Ještě lepší je, že zobrazuje jednotky přiřazení v případě, že disk není připojen (ale již dříve), na Windows PC.

[ drive letter view : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/drive-letter-view.jpg]

Přenosné aplikace zobrazí všechny přiřazené písmena a řídit informace o startu. To zahrnuje typ jednotky a název, popis, zda je připojen a ID instance jednotky.

Zařízení, která jsou v současné době nejsou spojeny se zobrazují s červeným otazníkem jednotky ikonu a stav připojení č.

DriveLetterview nabízí ovládací prvky pro změnu písmena disku. Toto je děláno s pravým tlačítkem myši a-Výběr změny písmena disku, F9 klávesovou zkratku nebo výběru Volby řídit změny> dopis z menu.

Přenosný software potřebuje být zahájena s oprávněními správce změnit písmena na Windows 7, Vista a 2008 Server verze. Přiřazena písmena jednotek USB zařízení, která nejsou připojena může být odstraněn ze systému.

Tento software nabízí obvyklé NirSoft funkce. To zahrnuje export do formátu HTML, text, csv nebo xml funkce a schopnost generovat HTML zpráv. Několik parametry příkazového řádku jsou k dispozici ke spuštění programu automaticky. K dispozici příkazy a další informace jsou k dispozici na homepage programu.

DriveLetterview je kompatibilní se všemi 32-bit a 64-bitové verze operačních systémů Windows od Windows 2000 na Windows 7, včetně serveru variant, které byly vydány v té době.

Přenosné aplikace je [k dispozici: http://www.nirsoft.net/utils/drive_letter_view.html] ke stažení na NirSoftinternetových stránkách.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire