vendredi 23 mars 2012

Co je Ctfmon.exe a proč je v chodu?

Jste bezpochyby čtení tohoto článku, protože jsou frustrováni Ctfmon.exe proces, který se prostě zastavit otevírání bez ohledu na to, co děláte. Vyjmutí z položky po spuštění, a to jen zázrakem znovu objeví. Takže co je to?

Ctfmon je proces, který řídí Microsoft Alternativní vstup uživatele a Office Language bar. Je to, jak můžete ovládat počítač pomocí řeči nebo tablet, nebo pomocí klávesnice na obrazovce vstupy pro asijské jazyky.

Používáte-li některou z výše uvedených, by měl nechat ji zapnutou. Pro všechny ostatní, tak se dostaneme k práci Vypnutí této otravné služby.

image

V závislosti na konfiguraci systému, existuje několik různých kroků zakázat. Snažil jsem se seznam všech metod uvedených níže.

Krok 1: Zákaz v Microsoft Office 2003

Můžeme odstranit alternativního textu z Microsoft Office 2003 pouze o vymazání této funkce v nastavení.

Poznámka: Já jsem přišel na to, kde je odpovídající nastavení pro Office 2007 (pokud existuje), ale můžeme také vypnout jinak dole.

Přejít přidat / odebrat programy, zvolte pro změnu instalaci sady Microsoft Office a ujistěte se, zaškrtněte políčko "Zvolit vlastní nastavení aplikací", než stisknete další.

Find "Alternativní vstup uživatele", v seznamu změn na rozbalovací "not available", takže to vypadá takto:

Krok 2a: Vypnutí Windows XP

Tam je další krok, který můžeme přijmout, aby se ujistili, že dostane vypnuta v systému Windows XP, která opravdu vypadá, že je nejlepší odpovědí pro uživatele XP.

Otevřete Ovládací panely a vyberte Místní a jazykové nastavení.

Vyberte kartu Jazyky a poté klepněte na Podrobnosti v horní části.

Nyní na kartě Upřesnit můžete zvolit "Vypnout rozšířené textové služby", který by měl neprodleně blízko ctfmon.

Budete také chtít podívat na první kartu Nastavení a ujistěte se, že "Instalované služby" box vypadá podobně jako tento:

Pokud máte více než jednu službu Instalace pak ctfmon může vrátit ... Například v mém systému byl vstup pro mé kresby tablet, takže jsem mohl použít jako textu ... které mi záleží, tak jsem klikl na něj odstraňte.

Krok 2b: Vypnutí Windows Vista

Nastavení výše pro úplně vypnout textové služby, nezdá se, že existují v systému Windows Vista, pokud mohu soudit, ale můžeme odstranit další vstupní služeb, které využívají podobnou metodou.

Otevřete Ovládací panely, vyberte Místní a jazykové nastavení a pak najít "Změnit klávesnice nebo jiné metody zadávání."

Na kartu Klávesnice a jazyky, můžete si vybrat Změnit klávesnice.

Teď budete konečně ve stejné obrazovce jako v systému Windows XP. Budete opět chtít odstranit další Instalované služby v seznamu jiný než výchozí jazyk klávesnice.

Krok 3: Odstraňte z spuštění

Nebudete chtít, aby tento krok provádět před tím ostatní, protože to bude jen přepsán znovu. Otevřete Msconfig.exe po spuštění nabídky Start nebo vyhledávací pole, a pak najít na kartu Po spuštění.

Najdi ctfmon v seznamu a zakázat zrušením zaškrtnutí políčka. Jen nezapomeňte, že pokud jste se zdravotním postižením ctfmon jedním z dalších nastavení, nebude to pomůže hodně.

Krok 4: Pokud všechno ostatní selže

Stačí si jen zcela zrušit registraci DLL, které běží alternativní vstupní služby běží tyto dva příkazy z pole Spustit (po jednom)

Regsvr32.exe / u msimtf.dll

Regsvr32.exe / u msctf.dll

Pokud provedete tento krok, měli byste také použít Krok 3 zbavit spuštění položky.

Krok 5: Reboot

Restartujte počítač a poté otevřete aplikaci Microsoft Office, pokud máte to nainstalovat. Ověřte, zda Ctfmon.exe není spuštěna.

Pro více informací si můžete přečíst Microsoft článek na toto téma.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire