vendredi 23 mars 2012

Násilím otevřít / uložit dialogy Použití režimu Detaily ve Windows XP

Společná Otevřít / Uložit dialogy jsou tak rozšířené v aplikacích Windows, že každá malá nepříjemnost skončí jízdě nám šílené po chvíli. Nejvíce frustrující pro mě je, že není možné uložit režim zobrazení, takže pokaždé, když jsem musel přepnout zpět do režimu Detaily.

Odpověď na našich problémů je malá utilita s názvem OpenWide, která je umístěna v systémové liště a nutí tyto vzpurné dialogy chovat.

Spuštění aplikace po instalaci, a měli byste vidět poměrně ošklivý nový ikona v systémové liště. (Lze vypnout v nastavení ikony panelu předvoleb na kartu).

image

V umístění sekci si můžete nastavit pozici na obrazovce, stejně jako velikost v dialogovém okně, které se mi zdají velmi užitečné.

Pravděpodobně budete chtít změnit rozevírací pro "počáteční zaměření na vstup z klávesnice" z výchozího adresáře do souboru jméno, takže můžete rychle zadat název souboru.

Druhý rozbalovací si budete moci zvolit konkrétní režim ... můžete ji přinutit, aby se vždy pracovat v režimu náhledů, pokud jste tak nakloněná.

Kliknutím na "Test Aktuální Nastavení" vám ukáže, že informace je zvolen režim.

Poznámka: Tento tip bude fungovat pouze pro uživatele Windows XP je tento nástroj nefunguje na Windows Vista.

Upozorňujeme, že některé aplikace nebudou používat společné dialogy a místo toho budovat své vlastní. To nebude fungovat pro ty.

Stáhnout OpenWide z lingo.atspace.com

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire