lundi 26 mars 2012

Tvorba PDF (Portable Document Format) soubory - část 1

Existuje několik způsobů, jak vytvářet soubory PDF venku. V této sérii se chystám jít přes některé z mých oblíbených způsobů, jak vytvářet. Také jsem svůj názor podporují v tom, jak se vypořádat s PDF a množství rozšíření aplikace systému Office, tam!

Jedním z rysů OpenOffice, který na mě zapůsobil nejvíce byla možnost převést spisovatel dokumentů do formátu PDF se klepnutím na tlačítko. Nicméně, pokud nechcete projít procesem instalace OpenOffice můžete nainstalovat open source PDF Creator. To je velmi šikovný nástroj stojí osamocený.

Stačí spustit PDF Creator jít do dokumentu přidat

1

Když Explorer otevírá Ujistěte se, že hledáte "všechny soubory". Výchozí hodnota je PostScript Files. Dvakrát klikněte na dokument, který chcete převést.

Získáte následující potvrzovací dialog potvrzuje, že je třeba dočasně nastavit PDFCreator jako výchozí tiskárnu. I zaškrtněte políčko se zeptat znovu klepněte na tlačítko OK.

Další dostanete dialogové okno pro vstup na relevantní informace o dokumentu. Pokud chcete zobrazit PDF výsledek hned poté Zaškrtněte políčko otevřít výchozí prohlížeč PDF. Poté klikněte na tlačítko Uložit.

Nyní Ujistěte se, že uložení dokumentu ve formátu PDF

A tady to máme! Jak vidíte, mám výchozí prohlížeč nastaven na Foxit Reader.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire