mardi 27 mars 2012

Videa z YouTube zastavit automatickému přehrávání ve Firefoxu

Dohání mě k šílenství, že YouTube videa začala přehrávat automaticky. Je to nepříjemné, zvlášť, když kliknete na odkaz od spolupracovníka a pak zazvoní telefon ... a pak se začnou reproduktory řvaní zcela nevhodné zvuk, obvykle doprovázel taneční hrozné.

Tak jsem šel hledat nejlepší metodou, jak zakázat tyto videa z hraní automaticky, a přišel se třemi různými možnostmi, které jsem pro vás jsou uvedeny zde.

Metoda 1: Použití StopAutoPlayingAlready rozšíření

Jsem vytvořil rozšíření pro Firefox, které zabrání YouTube videa z hraní automaticky tím, že změní výchozí přehrávač pro embedded který nemá auto-play.

Poznámka: nemůžu vzít zodpovědnost za to, protože všechny logika je ze skriptu Greasemonkey níže. Vše, co jsem udělal, bylo, převést jej do rozšíření pro lidi, kteří nepoužívají Greasemonkey.

Po instalaci rozšíření, zjistíte, že videa na YouTube.com nyní na tlačítko Play:

Chcete-li nainstalovat, stáhnout rozšíření na pevný disk, a přetáhněte ji do svého Doplňky aplikace Firefox dialog:

Nainstalujte StopAutoPlayingAlready rozšíření pro Firefox

Metoda 2: Použití Youtube zabránit automatické přehrávání Script

Pokud máte rádi používáte Greasemonkey budete pravděpodobně přednost této metody. Vše, co musíte udělat, je nainstalovat greasemonkey skript a bude fungovat přesně tak, jak rozšíření výše.

Všechny uznání si zaslouží, aby Yansky pro zjišťuje, tuto metodu. Předpokládám, že on používal Fry je 7-čtyřlístek.

Download YouTube zabránit automatické přehrávání Script z userscripts.org

Metoda 3: Použití Zastavit automatickou hru, rozšíření

Toto rozšíření nejen zastaví Youtube videa z auto-hraní, ale zastaví všechny vložené media z hraní automaticky. Všimněte si, že pokud použijete toto rozšíření opravdu nepotřebujete jiná řešení.

Po instalaci tohoto rozšíření, zjistíte, že video je úplně pryč ze stránky.

Po kliknutí na video, bude to pak nahraje a pak začít hrát. To rozhodně není tak elegantní o řešení, ale jestli je to hrubou silou, které chcete, užívejte si!

Zastavit automatickou hru, nainstalovat rozšíření od Mozilla Firefox

Metoda 4: Rozšíření FlashBlock

Přidám to do seznamu na podnět od čtenářů ... Můžete také použít FlashBlock rozšíření kompletně blokovat flash, což je dobrá volba pro některé lidi. To bude blokovat Flash přehrávač úplně stejná jako jiná řešení ... Stačí kliknout na to, aby to hrát.

Stáhnout FlashBlock prodloužení od mozdev.org

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire