dimanche 25 mars 2012

Zabránit Windows Update násilné restartování počítače

Všichni jsme na náš počítač, když Windows Update dialog vyskočí a říká nám náš počítač restartovat. Stal jsem se přesvědčil, že tento dialog je určen k detekci, kdy jsme nejvíce zaneprázdněni a jen rychlé nás v té chvíli.

Skutečný problém je do hry, když je unavený z Windows nám připomenou, a říká, že počítač bude restartovat počítač za 5 minut, a jediný způsob, jak zabránit, je nevyhnutelné dočasně zakázat Windows Update.

Existuje několik způsobů, jak můžeme zakázat toto chování, nicméně. Budete ještě dostat řádku, ale nebude vás nutit k vypnutí.

image

Tento trik by měl fungovat pro všechny verze systému Windows, pokud je nám známo. Vždy se můžete uchýlit k dočasné vypnutí opatření instead.

Ruční Registry Hack

Otevřete regedit.exe do vyhledávacího pole v nabídce Start nebo spusťte dialogové okno, dolů a přejděte na následující klíč, vytváření nových klíčů, pokud neexistují.

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Policies Microsoft Windows WindowsUpdate AU

Vytvořit nový 32-bit DWORD s názvem NoAutoRebootWithLoggedOnUsers a dát mu hodnotu 1, aby se zabránilo automatické restartování při uživatelé přihlášení. Odstraňte hodnotu dát věci zpět k cestě oni byli.

Ke stažení Registry Hack

Stačí stáhnout a rozbalit soubory registru hack a poklepejte na WUNoAutoReboot.reg zakázat automatické restartování. Další skript odstraní hack.

Stáhnout WUNoAutoReboot Registry Hack

Použití auto restart Remover Utility

Pokud byste raději nezasahovat do registru, můžete použít malý nástroj, vytvořený kluci na Intelliadmin což umožní změny pro vás. Jen ujistěte se, že pravým tlačítkem myši a spustit jako správce, pokud používáte Windows Vista.

Stáhněte si auto restart Remover od Intelliadmin

To by mělo fungovat hack pro profesionální či obchodní edice XP, Vista, nebo i Windows Server. Já bych měl zájem slyšet vaše názory v komentářích.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire